RAK – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RAK, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

Ljubavna prognoza za zauzete pripadnike ovog znaka nije ni malo loša tokom maja meseca, ali je evidentno da će neki od vas promeniti svoj status. Naime, kao što postoje velike mogućnosti da od početka druge dekade neki Rakovi koji su u dužim emotivnim vezama mogu doći do realizacije svojih planova o zajedničkom životu ili braku sa voljenom osobom, isto tako će od tog perioda neki pripadnici ovog znaka shvatiti da im je mnogo lakše da „puste“ osobu koja je pored njih.

Vaši su ljubavni odnosi u periodu velikih čišćenja – ono što istinski nije za vas otpašće tokom ovog meseca, eventualno sledećeg. Ako težite održanju zajednice ili veze u kojoj ste, neki bolji momenti krenuće u drugom delu meseca. Osobe koje su u tajnoj vezi, zbog svoje ili zauzetosti druge strane – imaće vrlo intenzivne kontakte.

Ukoliko ste slobodni – pun Mesec u vašem polju ljubavi početkom druge dekade maja doneće vam vrlo intenzivne emocije prema jednoj osobi. Svoje želje možete ostvariti, ali pre toga – proverite da li je onaj ko vam se dopada emotivno slobodan. Ako vas uopšte bude bilo briga za tako nešto…

Posao:

Otprilike do polovine meseca očekujte velike aktivnosti u poslovnom segmentu – sve će oko vas prosto „vrviti“ od dešavanja – sastanaka, poziva, kontakata sa poslovnim partnerima, saradnicima. U svemu ovome vi ćete se snalaziti kao riba u vodi, svesni da su vaši planovi počeli da se pokreću i da sada morate dati sve od sebe. Kao što stoje velike mogućnosti da postojeće pozicije stabilizujete i učvrstite, tako neki od vas mogu dobiti i nove ponude koje im otvaraju vrata uspeha koji su priželjkivali. Svesni ste svojih kvaliteta i sada je potrebno da ih gurate u prvi plan. Ne ustručavajte se da budete ambiciozni!

Zdravlje:

Po pitanju zdravlja još uvek ste u nekoj „ni tamo ni ovamo“ fazi. Usponi energije, velika aktivnost i dobro raspoloženje, smenjivaće se sa povremenom statičnošću, lenjošću ili pak preteranom uživanju u hrani. Stariji pripadnici znaka i oni sa hroničnim tegobama moraju da obrate više pažnje na sebe u poslednjoj dekadi maja.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!