VAGA – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VAGA, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

Drage Vage u emotivnim ili bračnim vezama – vaša je vladarka u tranzitu kroz znak Ovna I sprema se da polovinom meseca komplet izađe iz svog ciklusa retrogradnosti, I to u polju partnerstava. Savet za vas je da prvi deo meseca itekako iskoristite za što bolji odnos sa voljenom osobom, da rešite zajednički neka pitanja koja su vas mučila, da se dodatno povežete I uskladite, stabilizujete svoju vezu. Zašto ovo pričam? Naime, od nekog 18-og maja, ulazite u period koji može biti problematičan za vašu vezu.

Ako ćemo pravo, ispada da ćete vi biti uzrok neslaganja I turbulencije u vašoj vezi, jer ćete na neki način očekivati previše, ili pokušati da se postavite prezahtevno I dominantno. Ovo može doneti svoje posledice, koje mogu trajati sve do kraja meseca I doneti vam problem sa voljenom osobom. Slobodne Vage tokom druge dekade maja ulaze u “crvenu zonu” kada je ljubav u pitanju. Osoba koja vas interesuje imaće sa vama savršeno razumevanje I dogovor I malo toga vam stoji na putu da ostvarite zadovoljavajuću, novu emotivnu priču. Savet za vas je da pustite da se ovaj odnos razvija polako, da biste izvukli najbolje iz svega.

Posao:

Pun Mesec se početkom druge dekade dešava baš u vašem polju koje se vezuje za posao I finansije. Svakako možete očekivati porast svog uticaja u poslovnom okruženju, I shodno tome – jako dobre, nove prilike za napredovanje I razvoj. Merkur će vas pomalo kočiti kada su dogovori u pitanju, ali ćete se dosta brzo rešiti ove blokade, I ulazite u period kada su promene u partnerskim odnosima itekako u vašu korist. Za vas je realno, jedino problematična poslednja nedelja maja, kada je aktuelna opozicija Marsa sa Saturnom – tada vodite računa i o finansijskom segmentu, jer možete pretrpeti gubitke zbog nekih pogrešnih poteza, ali možete tada doći i u kontakt sa teškim i zahtevnim ljudima, koji će pokušavati ili da vas prevare, ili da vas na neki način zaustave.

Zdravlje:

Jača energija, više ste u pokretu nego tokom aprila meseca. Mnogi od vas su krenuli sa nekim novim režimom ishrane, ili se bacilli na rekreaciju. Tokom druge dekade meseca možete malo « skrenuti sa pravog puta » i vratiti se nekim lošim navikama, ali samo na kratko…

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!