STRELAC – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku STRELAC, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

U maj mesec ulazite u prilično intenzivnom kontaktu sa emotivnim partnerom. Kad kažem intenzivni kontakt, onda mislim – verovatno se svađate za sve pare. Samo retki od vas uspevaće da napete aspekte kontrolišu I preokrenu u neku drugu stranu – u opuštenije vreme, više zajedničkih izlazaka I druženja. Mars je u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava I u suštini, voljena osoba sada vodi glavnu reč u vašoj vezi. Da li će vam to prijati ili baš I neće, to ćemo još videti, ali generalno gledano – druga dekada meseca daje mogućnosti za smirenje I stabilizaciju odnosa.

No, koliko je to smirenje zaista bilo jako, vrlo brzo ćete videti I to već tokom poslednje nedelje maja. Naime, u tom periodu vam slede velike napetosti, problemi, I totalno razmimoilaženje po nekim pitanjima sa partnerom. Za slobodne – Venera je ponovo u vašem polju ljubavi, zabave I sigurno je da ćete itekako biti raspoloženi za kontakte sa suprotnim polom. No, vaše namere sada ne idu u pravcu bilo kakvog ozbiljnijeg odnosa I zadovoljavaćete se površnim, neobaveznim dešavanjima. Ipak, jedno od novih poznanstava sada itekako može krenuti u pravcu nečeg ozbiljnijeg, I neko može otškrinuti vrata vašeg srca, iako to niste imali nameru da se desi…

Posao:

Osećaj da se stvari dešavaju van vaše kontrole u poslovnom segmentu, nestaće jako brzo, već do kraja prve nedelje ovog meseca. Neke promene će konačno zaživeti, posle višestrukog odlaganja. Takođe, vaše ideje I kreativna rešenja mogu naći put do zainteresovanih. Poslovni partneri I saradnici će biti vrlo aktivni prema vama I sa njihove strane možete očekivati tokom druge dekade I jednu dosta interesantnu ponudu. I polje kolega I poslovne svakodnevice je bolje postavljeno tokom drugog dela meseca, pa I u ovom segmentu neće biti više iznenađenja I neprijatnosti. Što se finansija tiče, bolje ćete proći nego u proteklom mesecu, ali ipak tokom treće dekade maja budite oprezniji što se troškova tiče. Takođe, vodite računa sa kim se udružujete I kome verujete.

Zdravlje:

U maju mesecu je zdravstveni segment uglavnom dobar po pripadnike ovog znaka. Malo više pažnje ćete morati da obratite tokom treće dekade meseca – po pitanju ishrane, jer vam neće sve baš prijati, ali ćete biti osetjivi I na viruse I respiratorne infekcije. Stariji Strelčevi bi mogli imati bolove u kičmi.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!