RIBE – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RIBE, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

Prva dekada ovog meseca donosi izraženu potrebu da što pre sredite neke probleme I pitanja sa voljenom osobom. Dosta vam je da se non stop vraćate na jedno te isto, pa ćete se potruditi da konačno stavite tačku na određene situacije. Iako će napetih momenata u ovom periodu biti, ipak zajedničkim snagama izlazite iz ovog začaranog kruga. Od početka druge dekade stvari se znatno menjaju na bolje – to je period kada ste vi i voljena osoba spremniji za komunikaciju, kada je lakše razumeti se i uskladiti, a sigurno je da ćete tada imati i više vremena jedno za drugo.

Ono na šta bi Ribe trebale da obrate pažnju, naročito one koje su u bračnim zajednicama, jeste poslednjih nedelju dana maja, koji mogu doneti napetost između vas i supružnika i mešanje drugih osoba u vaš odnos. Ukoliko ste slobodni, do kraja druge dekade je itekako aktuelno sve ono što se vezuje za prošlost. Ovo ne mora biti bivši partner, već neko ko je duže vreme prisutan u vašem životu ili koga znate od ranije. Sa ovom osobom doći će do izrazitog povećanja bliskosti i ulaska u jednu ozbiljnu emotivnu priču.

Posao:

Iako je Venera u vašem polju posla I novca I trebala bi da vam donese lakše funkcionisanje I bolje okolnosti u ovom segmentu, ipak je u ovom polju aktuelna maltene do polovine meseca I konjukcija Merkura, prvo retrogradnog pa direktnog, sa Uranom. Itekako ćete morati da se pozabavite organizacijom poslovanja, da sredite I rasporedite svoje obaveze, da pripremite živce za kontakt sa drugim ljudima. Izvesno je da ćete funkcionisati pod pritiskom, što može dovesti do povremenih, na svu sreću, manjih grešaka.

Za vas je u finansijskom segmentu promenljiva druga polovina meseca, kada možete napraviti neke kikseve, pogrešno investirati, ili potrošiti neplanirano veću sumu novca. Poslednji dani meseca mogu doneti neprijatne kontakte sa autoritetima, isterivanje pravde I tvrdoglavost.

Zdravlje:

Stes I nervozu ćete vući kroz poslovni, povremeno finansijski segment. Ipak, ovo ne bi trebalo da se u većoj meri odrazi na vašu zdravstvenu situaciju, pošto ste u periodu kada imate više energije. Savetuje vam se više fizičkih aktivnosti.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!