BLIZANCI – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BLIZANCI, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

Tokom prve dekade još uvek će u vašim emotivnim relacijama biti promenljivih situacija – češće nego inače će izbijati rasprave i svađe, kao da vi i voljena osoba još uvek niste „sve rekli“ jedno drugom. No, strasti koje su se zakuvale naročito tokom aprila počeće polako da jenjavaju. Direktan hod vladara vašeg znaka, kao i Mars u polju ličnosti – doneće Blizancima potrebnu, pravu inicijativu kada je voljeno biće u pitanju.

Posebno će ovo biti primetno tokom druge dekade meseca, kada ćete konačno uspeti da „se nađete“ i da se možda zajednički smejete periodu koji je iza vas. Ovaj period je vreme pozitivnih promena, koje ćete vi pokretati, a partner sa zadovoljstvom prihvatiti. Kraj meseca može doneti neko zatišje, i to naročito ako vi budete opet u fazonu nekog tvrdoglavljenja ili insistiranja da „isterate svoje“.

Ukoliko ste slobodni, ovaj vam mesec više daje mogućnosti za provod, za nešto slobodnije kontakte sa suprotnim polom, za neobavezne odnose. Da se razumemo – u događajima koji će se smenjivati kao na traci, istinski ćete uživati. Zato ne sputavajte sebe. Vreme za prave, čvrste ljubavi, tek će doći do vas.

Posao:

Na samom početku meseca možete imati osećaj da se situacije iz aprila samo ponavljaju. Vaš veliki trud, a nemogućnost prave realizacije, zbog okolnosti nad kojima nemate uticaja. Nemojte klonuti duhom, mračni oblaci nad vašim poslovnim nebom se brzo razilaze! Marsa u svom polju ličnosti uskoro ćete umeti da iskoristite na pravi način, kroz pokretanje novih poslovnih kontakata, kroz udruživanje sa drugima, i kroz odlična idejna i kreativna rešenja. Mogućnosti za dodatne poslovne angažmane takođe su tu, samo razmislite da li će vam poremetiti ritam rada i trenutnih obaveza. Ne zatrpavajte se! Krajem meseca može doći do nesporazuma i komplikovanih situacija u saradničkim odnosima. Pokušajte da na lep način ovo rešite.

Zdravlje:

Energiju trošite kao da ste u struju uključeni, ali Mars u vašem znaku daje vam mogućnosti da je obnovite lako. U principu, što više budete aktivni, više ćete energije imati i bolje se osećati. U drugom delu meseca možete poremetiti ritam ishrane, eventualno imati problema sa varenjem.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!