JARAC – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku JARAC, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

Nemogućnost da se iz ko zna kojih razloga opustite I uživate u odnosu sa voljenom osobom, definitivno je obeležila april mesec. Vreme vam je da sada izađete iz te “mračne” faze, jer u vaše polje doma i porodice ulazi ponovo Venera. Potrudite se da sada nađete dovoljno vremena jedno za drugo, da prevaziđete konačno neka pitanja iz prošlosti I uspešno ih rešite. Lično od vas sada zavisi u kom će se pravcu vaše emotivne relacije odvijati na dalje.

Ukoliko postoji nešto što sakrivate od partnera, pogotovo ako se vezuje za vašu prošlost, to itekako može napraviti problem u poslednjoj nedelji meseca. Ako ste slobodni, vaše polje ljubavi je dosta aktivno tokom ovog perioda I definitivno možete izgraditi jedan stabilan I kompaktan odnos. Ovo može biti osoba koju već poznajete I sa kojom ste duže vreme u kontaktu, ali može biti I neko ko vam “dolazi” preko poslovnog segmenta, čak I vaše okoline. Moguće je, da ćete iz nekog razloga, makar na neko vreme ovu priču želeti da sakrijete od svih.

Posao:

Po pitanju posla ste prolazili raznorazne faze u prethodnom periodu, I uglavnom osećali nezadovoljstvo zbog problema sa kojima su se suočavali vaši planovi. Sredite ono što ste propustili, više se pozabavite papirologijom I “pročešljajte” sve obaveze da proverite da li ima eventualnih grešaka. Sve ovo je neophodno da biste “mirne glave” mogli da uđete u drugi deo meseca, koji je po vas, više nego izvesno, dosta povoljan. Konačno će se malo srećnih okolnosti naći I kod vas, pa ćete na mnogo lakši način dolaziti do svojih ciljeva.

Mogućnost nove poslovne ponude stoji tokom druge dekade meseca, ali nemojte da vam “oči budu gladne” pa da uđete u nešto što niste dobro proverili I o čemu niste valjano razmislili. Finansije su u ovom periodu bolje, ali se čuvajte većih gubitaka pred kraj meseca.

Zdravlje:

Mars je tokom celog ovog meseca u vašem polju zdravlja, što će vam doneti vitalnost I jaču energiju, potrebu za kretanjem I fizičkom aktivnošću. Ipak, tokom treće dekade budite oprezniji, jer postoji mogućnost padova, povređivanja. Stariji pripadnici znaka bi tada trebali da obrate pažnju na kičmu, krvne sudove I respiratorni trakt.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!