ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku ŠKORPIJA, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

Pa hajde da kažemo da ste najvećim delom prevazišli probleme koji su bili vrlo intenzivni u vašim emotivnim relacijama, ne samo tokom aprila, već I u periodu pre toga. Neki su odnosi prestali da postoje, neki su se provukli “kroz iglene uši”, a neke su ove teškoće samo dodatno osnažile kao par. Maj nije toliko loš po vas I partnera, jer ste oboje u jednoj drugačijoj energiji, više se usklađujete, a zajednički jezik se I po najtežim pitanjima lako pronalazi.

Međutim….naravno, uvek ima to – međutim. Pun Mesec u vašem znaku početkom druge dekade može doneti porast ljubomore I sumnjičavosti, a ako voljena osoba u periodu posle toga pokaže neke “znake” da obraća pažnju na nekog drugog, a ne samo na vas, e onda su problemi u najavi. Možete početi da komplikujete život I sebi I partneru, što će naročito biti izraženo u poslednjim danima maja.

Slobodne Škorpije bi itekako trebale da obrate pažnju sa kim ulaze u emotivni kontakt, za šta će biti dosta prilika tokom maja. Moguća su pokretanja tajnih odnosa, koji će krenuti kroz strast. Takođe, možete ući na brzinu u nešto, za šta ćete vrlo brzo shvatiti da vam ne odgovara I da nije po vašoj meri. Zato ne žurite I pokušajte da sagledate ko je osoba koja vas zanima.

Posao:

Venera je ušla u vaše polje poslovne svakodnevice, što je po vas dobro, ali će se u njemu nalaziti I prvo retrogradni, a onda direktni Merkur u konjukciji sa Uranom – što će vam svakako doneti dinamiku I užurbanost koje biste najradije da se otresete što pre. No, navikli ste već da sve završavate u poslednjem trenutku, pa ste jednim delom I oguglali na sve što se dešava. Dobre pozicije vašeg vladara govore o jakoj inicijativi, aktivnostima u kontaktima sa poslovnim partnerima I saradnicima. Koliko god da će se vaše finansije popraviti tokom maja, toliko morate biti oprezni u ovom segmentu tokom poslednjih nedelju dana – mogući su pogrešni ili impulsivni potezi koji vas mogu dovesti do gubitka.

Zdravlje:

Neuporedivo bolja zdravstvena situacija nego tokom proteklog perioda. Čak I ako je bilo nekih problema, oni idu ka smirivanju I rešenju. Ipak, budite u prvoj polovini meseca nešto oprezniji, za svaki slučaj. Više ćete tokom ovog perioda biti u pokretu. Još samo da svoj režim ishrane prilagodite svojim potrebama – I ulazite “kao novi” u naredni mesec!

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!