VODOLIJA – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VODOLIJA, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

Niste loše prošli u svojim emotivnim relacijama ni tokom proteklog perioda, a sada svakako očekujte samo poboljšanje I napredovanje u odnosu sa voljenom osobom. Doduše, da se ne lažemo – po polovine maja vi ćete biti u vrlo čudnom raspoloženju – čas ekstatično srećni I spremni za svaki tip akcije sa voljenom osobom, čas voljni da se posvađate sa celim svetom. Partnerova taktika u tom periodu će biti da vas kulira najstrašnije ili da sve okreće na šalu, što se I neće pokazati kao loše. Kada Sunce, koje vlada vašim poljem ozbiljnih emotivnih partnerstava I braka pređe u znak Blizanaca na samom kraju druge dekade meseca, energija će se u potpunosti promeniti – do kraja maja sigurno je da ćete istinski uživati, I samo uživati sa voljenom osobom.

Ukoliko ste slobodni, vi svojih ljubavnih šansi imate na pretek u ovom periodu. Pitanje je samo šta želite – hoćete li ozbiljnost ili da se zabavite, provedete, ne razmišljate o tome šta će biti sutra? Ukoliko se odlučite za ovo prvo – “merkajte” drugu polovinu meseca, kada se baš ovakva priča može otvoriti pred vama. Ukoliko želite ovo drugo – uživajte! Ali, zato nemojte žaliti, ako neko ko vam se baš baš dopada, odbije vaše udvaranje u poslednjim danima maja…

Posao:

Udarnički tempo kojim ste već neko vreme pritisnuti, nastavlja se I tokom maja meseca. Užurbanost, letenje sa jedne obaveze na drugu će biti maltene svakodnevno, pa se potrudite da ne budete baš mnogo nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt, a mogli biste povremeno da proverite I da niste zaboravili nešto što vam je vrlo bitno. Krajem prve dekade pun Mesec u vašem polju karijere, samo će dodatno zahuktati stvari, ali vam otvoriti I mogućnost da pokrenete neke svoje ideje I kreativna rešenja. Za vas je jedino problematičan sam kraj meseca maja, jer tada može doći do sukoba sa osobom sa kojom ste u dugogodišnjem poslovnom odnosu. Pošto postoji mogućnost prekida saradnje, razmislite da li je to ono što zaista želite.

Zdravlje:

Iako ste vi neko ko se dosta dobro bori sa stresnim situacijama, ipak ste suviše dugo pritisnuti problemima ovog tipa, pa je itekako moguće da dođe do “klackalica” kada je zdravstveni segment u pitanju. Pokušajte da se organizujete bolje, da biste imali dovoljno vremena za odmor I relaksaciju. Takođe, u saobraćaju ili pri fizičkim aktivnostima, budite oprezni, jer postoji mogućnost povreda.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!