BIK – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Dragi moji Bikovi, što ste vodili računa o zdravlju I pravilnoj ishrani, vodili ste. I vi ste na korak od perioda kada će uživanje u hrani postati jedna od vaših najslađih preokupacija. Koristite ovu nedelju da skinete još neko kilce pre nego što se bacite na gurmanluke. Od posnih mesa preporučujemo za vas ribu.

Ljubav

Ukoliko ste u poslednje vreme pokušavali da osvojite nekog ko vam je beskrajno interesantan I privlačan, a niste uspevali da na pravi način pokrenete ovu priču, ne odustajte tek tako lako. Itekako imate šanse da uspete u svojim namerama, pokrenite se odmah u prvim danima ove sedmice I pronađite pravu “caku” osobi koja vam se dopada.

Stvar je u tome što je I druga strana zainteresovana u jednakoj meri, ali malo kalkuliše sa svojim ponašanjima I potezima, pokušavajući da vas proceni. No, nebitno – jedina stvar koja je ovde važna jeste da kraj sedmice možete dočekati zadovoljni. Vikend je posebno bitan, jer tada sve vrca od varnica između vas dvoje. U emotivnim vezama I brakovima vidi se da stvari idu ka normalizaciji odnosa.

Voljena osoba I vi uspevate da pronađete zajednički interes I razumevanje, I na taj način se potrudite da održite svoju vezu stabilnom. Pravićete lako ustupke jedno drugom da biste se prilagodili, a dokle će ova lepota da vas drži, to će pokazati naredni period.

Posao

Iako su vam misli dosta zaokupljene nekim ličnim razmišljanjima I problemima, pokušavate da se posvetite poslu na pravi način, svesni da ste u takvoj fazi kada nemate mnogo prostora za odugovlačenje I greške. Potrebno je da jednoj novoj poslovnoj saradnji pristupite oprezno I vrlo sistematično I organizovano, jer je druga strana jako zahtevna I neće imati razumevanja za propuste. Mnogi Bikovi su svesni da su zaglavljeni u nekim poslovima koji im uopšte ne odgovaraju, I mogu se nositi mišlju o promenama. Počinjete intenzivno da istražujete da li bi na nekom drugom mestu bilo bolje za vas.

Novac

Novac od ugovora ili poslova koje ste sklopili u prethodnom periodu počinje da pristiže. Još uvek je sve to, za vaš ukus, na kašičicu…ali ste svesni da u trenutnoj situaciji I ne možete očekivati nešto mnogo bolje.

Zdravlje

I dalje ste otvoreni za problematiku sa sezonskim virusima I respiratornim problemima. Vodite računa da se ne povredite.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!