BLIZANCI – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Vaš vladar Merkur je ušao u znak Škorpije, znak koji itekako dobro zna šta je to prava klopa. U velikim količinama. Vaše navike u ishrani će se promeniti, a nemojte da se iznenadite ako budete jeli mnogo više mesa nego do sada. Sve varijante I varijacije dolaze u obzir, mada će vam nekako roštilj najslađe “pasti”.

Ljubav

Ako budete primetili tokom ove sedmice da odnosi između vas I partnera funkcionišu bolje nego inače, zapitajte se zašto je to tako. Koliko vidim, vi ste ovde neke stvari shvatili I prihvatili I pokušavate da primenite u komunikaciji I načinu ponašanja sa voljenom osobom. Lakše prepoznajete partnerove potrebe I spremni ste da mu se prilagodite, jer ste svesni da je veliki deo problema iz prethodnog perioda nastajao iz međusobnog nerazumevanja.

U bračnim odnosima sem povremenih napetosti zbog svakodnevne problematike oko kuće ili oko dece, neće biti većih razmimoilaženja. Sve u svemu – jedna solidna nedelja je pred vama. Slobodni sada mogu da priču sa osobom koja im se dopada vode u onom smeru koji oni žele. Vidite I sami da je neko itekako zainteresovan za vas, prija vam pažnja koju dobijate, pa mi nije jasno iz kog razloga oklevate.

Moguće je da se ovde meša I neka komunikacija preko društvenih mreža, koja vam je takođe podsticajna I zanimljiva. Ne dozvolite da prava prilika nestane.

Posao

Nesigurnost koju osećate početkom ove sedmice nije dugotrajnog tipa. Nemojte odmah pomisliti da to što poslovni partner traži da ispravite neke stvari, automatski znači da nije zadovoljan vama ili da je vaša saradnja u problemu, zastoju. Videćete vrlo brzo da sve funkcioniše na najbolji mogući način. Tranzit vašeg vladara Merkura kroz polje poslovnih obaveza I svakodnevice, doneće veliku angažovanost, ali u isto vreme I vašu sposobnost da na intenzivniji način pokrenete projekte koji su vam bitni. Pred vama se otvara nova poslovna priča, što će naročito biti od važnosti privatnicima. Zadovoljni ste.

Novac

Posle velikih troškova I turbulencije na finansijskom polju, trzate se na svaki pomen troškova. Opustite se, ova sedmica je dosta blagonaklona prema vama u ovom segmentu, prilivi su stabilni od redovnih poslova, a u isto vreme imate I mogućnost neke zarade sa strane.

Zdravlje

Odlična nedelja da počnete da rešavate bilo koju zdravstvenu problematiku I da steknete neke pozitivne navike.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!