DEVICA – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Ove sedmice zaista je neophodno povesti više računa o tome I šta I koliko jedete, jer će vam sve vezano za stomačnu regiju, varenje, želudac, creva, predstavljati veći problem nego inače. Konzumirajte čajeve za varenje I protiv nadimanja, jedite laku hranu, više vlakana, izbegavajte meso I mesne prerađevine.

Ljubav

Prvo razmislite o svakoj primedbi koju imate želju da uputite partneru. Jasno je da vam neke stvari kod voljene osobe smetaju ili smatrate da može da ih popravi, ali sve se ovo može reći na mnogo lepši I lakši način. Jeste da vi u ovom periodu niste baš raspoloženi za diplomatiju, već biste najradije da odmah dođete do suštine problema, ali ako poslušate moj savet, jako brzo ćete videti da ovo daje mnogo bolje rezultate.

Ova sedmica je dobra da se vi I partner vratite jedno drugom na pravi način. Ono što će dodatno popraviti odnose jeste strast koja se probudila I kod vas I kod druge strane. Sve može biti mnogo lakše I lepše, sa jako malo uloženog truda. Slobodni trebaju da budu u pokretu I da ne odbijaju pozive na izlazak, druženje.

Suprotnom polu lako upadate u oči I sve je otvoreno da sa nekim pokrenete komunikaciju baš onog tipa koja vas izuzetno privlači. Mešavina intelekta, magnetizma I strasti koja izbija iz ove osobe samo vam daje dodatni podstrek I sve više vas privlači njoj. Priča može da krene…

Posao

Izgleda mi da ćete tokom ove nedelje imati više šansi I lako je moguće da nećete sve od njih uspeti da iskoristite. Koliko god u ovom periodu bili sposobni I angažovani, ne možete se razvući na sto strana, pa ćete morati dobro da odmerite I izdvojite ono za šta ste sigurni da će biti uspešno po vas. Nije potrebno da tražite posao, posao traži vas, pa se nemojte iznenaditi što će vas kontaktirati ljudi koji bi hteli da sarađuju sa vama I pokrenu neku poslovnu priču ili projekat. Sa kolegama imate dobru međusobnu saradnju I lako priskačete jedni drugima u pomoć. Pojedinima angažovanje sa stranim firmama.

Novac

Finansijske prilike su sve bolje, što vam dodatno daje vetar u leđa kada je posao u pitanju. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste neka forma rasipništva koja je aktuelna kod vas tokom ove sedmice. Ne razbacujte teško stečeni novac.

Zdravlje

Zanemarujete neku zdravstvenu problematiku. Ukoliko imate tegoba bilo koje vrste, ne gurajte to u stranu I za neko drugo vreme, već idite kod lekara I proverite.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!