LAV – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Trend toga da uživate u svakom obroku se nastavlja I dalje I primetićete da se osećate mnogo bolje sada kada ne jedete s nogu I češće uživate u opuštenoj atmosferi porodičnog ručka. Nema posebnih preporuka za vas, osim da se ne pretovarujete. Obavezno više povrća, kuvanog ili kroz salate.

Ljubav

Jedan od okidača za promenu odnosa u partnerskim vezama može biti situacija u prvim danima ove sedmice. Po ko zna koji put voljena osoba I vi nećete moći da se usaglasite oko nekih bitnih segmenata vaše veze, što će I vas I nju naterati da se zamislite. Počećete da radite na onome što vas kao par najviše “boli” I ovo zajedničko angažovanje vrlo brzo će dati rezultate.

Drugi deo nedelje Lavovima I njihovim emotivnim partnerima donosi sklad, porast emocija, a I strast će se na velika vrata vratiti u vašu vezu. U bračnim relacijama povo ćete supružnik I vi moći da se posvetite tekućim porodičnim problemima, vezanim za troškove za kuću I vaspitanje dece. Slobodnim Lavovima polje posla predstavlja teren za emotivna događanja. Jednu osobu ste od ranije primetili, ali se tu niste nešto posebno pokretali, nesigurni koliko je ona zaista zainteresovana, a I imali ste preče stvari na umu. Ona sada sve češće počinje da se angažuje oko vas I vrlo brzo se ovde mogu pojaviti varnice I konkretnija dešavanja.

Posao

Sa zadovoljstvom konstatujete koliko ste u poslednje vreme napredovali u poslovnom segmentu I u kojoj meri ste uspeli da ostvarite planirano. Ovo nije vreme za opuštanje I spavanje na lovorikama, jer su pred vama bitni dani kada možete dodatno doprineti svom poslovnom napretku. I u radu za nekog I u privatnom segmentu uspevate da napravite preliminarni dogovor koji vas vodi ka jednoj jakoj saradnji. Posebno će privatnici biti zadovoljni ovim, jer obezbeđuju sebi konstantne prilive na duži rok. Nadređeni imaju razumevanja za vaše ambicije I podržavaće vas u angažovanju oko novih klijenata.

Novac

I pored vašeg velikog angažovanja, finansijski segment nije dobar u onoj meri u kojoj ste to očekivali. Malo vam je sve ono što zaradite, ali niko vam nije kriv što vam gro priliva odlazi na ono što ste se ispozaduživali.

Zdravlje

U ovoj nedelji dosta dobro, imate dovoljno energije I brzo se oporavljate od nekih sitnih problema.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!