VAGA – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

I vi ste jedan od znakova koji je svoju liniju u prethodnom periodu doveo maltene do savršenstva. Koristite ovu sedmicu koja je pred vama da dodatno steknete neke dobre navike u ishrani, jer već od sledeće nedelje ulazimo u vreme otvaranja svih apetita…

Ljubav

U emotivnim relacijama Vage konačno mogu da odahnu, jer se u velikoj meri sve između vas I voljene osobe sredilo I dovelo u normalu. Jedan komplikovan period je iza vas, ali ga nemojte zaboraviti tek tako lako. Sve teškoće nas uvek uče u kom pravcu trebamo da delamo I na koji način da rešavamo ono što se postavi ispred nas. Ovo vam posebno napominjem iz razloga što ste u ovoj nedelji skloni da brzo potisnete ono što je bilo I upadnete u nove probleme I nevolje, koji bi svoj pravi intenzitet pokazali tek u vremenu koje dolazi.

Naime, preko poslovnih okolnosti, vama se otvara itekakva prilika da počnete da se “čačkate” sa nekim. Možda ovo izgleda bezazleno na samom početku, ali postoji tendencija da se situacija brzo razvija. Nemojte posle da kažete da niste upozoreni na vreme..Drage slobodne Vage, nemojte samo razmišljati o nekome, pokrenite se jer možete jako lako učiniti da konkretnije stvari počnu da se dešavaju između vas I onoga koga simpatišete. Izlazite što više, krećite se I družite.

Posao

Nezadovoljni ste brzinom kojom se odvija sve ono vezano za posao I uložićete intenzivne napore da dodatno pokrenete dešavanja. Jedna osoba od koje to niste očekivali, staje na vašu stranu I pokušava da vam pomogne svojim uticajem, ali zato oni na koje računate ne mrdaju ni prstom već vas puštaju da se sami snalazite kako znate I umete. Biće vremena da vratite svakom prema zaslugama, ne brinite se. u drugom delu nedelje aktivira se jedna važna saradnja ili poslovni projekat, što vam dodatno daje vetar u leđa. Svesni ste da je sa nekim teškoćama završeno I sa zadovoljstvom iščekujete prve rezultate.

Novac

Da ste u potpunosti zadovoljni finansijama – I niste. No, svesni ste da uspevate nekako da izvučete maksimum iz trenutnih okolnosti. Ove nedelje se više posvećujete jednoj obavezi ili dugovanju I pokušavate da to rešite.

Zdravlje

U ovom periodu se dobro osećate.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!