ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Pa kakva se to halabuka digla protiv vaših omiljenih suhomesnatih proizvoda, a naročito protiv slaninice??? U inat preporukama I propisima (inat je inače vaša omiljena zanimacija) ove ćete sedmice uglavnom tamaniti meso I mesne prerađevine. Možda čisto rekreativno uzmete I poneku salatu…

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnim odnosima ili braku, jako vam je potrebno da partner pokaže da mu je više stalo do vas, bilo kroz izjave ljubavi, bilo kroz postupke koji vas stavljaju na prvo mesto kod njega. Niste nesigurni da je voljena osoba vaša u potpunosti, ali kod vas počinju da se bude oni najprimalniji škorpionski instikti, prvenstveno posesivnost. Suptilno ćete zahtevati više pažnje, a ako ta suptilnost ne bude urodila plodom, počećete da manipulišete partnerom. Šta da vam kažem – oni koji vas vole shvataju koliko je teško sa vama izaći na kraj kada nešto želite.

Voljenoj osobi je najbolje da vas zatrpa ljubavlju jer ćete na taj način da se opustite I uzvratite jednakom merom. Strast vam je sada takođe neizmerno bitna I ako ne budete dobijali dovoljno ahm….fizičkog kontakta, durićete se I inatiti kao uvređeno dete. Pojedini će čak biti skloni da potraže zadovoljstvo na drugoj strani….Slobodni će pasti pred čarima jedne osobe koju od skora poznaju. Prepustićete se bez razmišljanja I bez zadrške.

Posao

Sve što Škorpije u ovom periodu uzmu u svoje ruke, pretvara se u zlato…dobro, ne baš u zlato, ali poenta je u tome da vas posao hoće I da postižete izuzetno dobre rezultate. Em vaši poslodavci zadovoljni, em vi procvetali I postali još ambiciozniji. Da posla ima mnogo – ima…a da se neki novi poslovni projekti otvaraju pred vama – I to stoji. Ne znam na koji način ćete uspeti da postignete sve što ste preuzeli na sebe, ali očigledno je da ovakve prilike ne treba ispuštati iz ruku. Pojedinim Škorpijama može biti ponuđeno da promene radno mesto I pređu kod drugog poslodavca. Vredi razmisliti o ovome.

Novac

Velika usmerenost na finansijski segment. Zadovoljni ste prilivima, jer su oni došli kao rezultat napornog rada. Smatrate da itekako zaslužujete više, ali ste svesni da je u ovom trenutku to nemoguće. Spremni ste da nastavite da budete strpljivi.

Zdravlje

Tranzit Sunca kroz vaš znak daje vam veću količinu energije I bolje sposobnosti oporavka I regeneracije. Zdravstvene prilike su dosta dobre.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!