RIBE – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Varenje je olakšano tokom ove nedelje I primetićete da imate manje problema sa stomakom. Doduše I vi ste počeli da se više bavite sobom I svojom ishranom, a pomaže vam I što se nervirate manje nego u prethodnom periodu. Ipak, još uvek nije vreme da jedete previše začinjenu, naročito ljutu hranu.

Ljubav

Ako nešto u prvim danima ove nedelje ne preduzmete konkretnije, vrlo lako se može dogoditi da voljena osoba počne da vas proziva. Druga strana zaista više ne može da trpi da se uglavnom čuje sa vama telefonom ili dopisuje, a da su trenuci susreta jako retki. Angažujte se jer drago vam biće već ozbiljno razmišlja da počne da švrlja. Upotrebite onaj vaš čuveni šarm, romantiku koju ste u stanju da izlijete u ogromnim količinama I vratite situaciju pod svoju kontrolu. Ako budete pametni, drugi deo nedelje će biti više nego savršen.

Ljubav cveta, voljena osoba cvrkuće – svi srećni I zadovoljni. Kod zauzetih Riba imamo I još jednu mogućnost, a to je da vaš partner vidi da ste se malo raspustili I da više obraćate pažnju na druge osobe nego na njega. Čeka se pogodan trenutak da vam se ovo nabije na nos, I to onda kada najmanje budete očekivali. Nemojte posle da kažete da vas nisam upozorila. Slobodnima ima nekih zanimljivih dešavanja, ali mora da prođe još vremena da bi mogli da kažemo da će se nešto od ovoga pretvoriti u stabilniji odnos.

Posao

Ribama poslovi I nove ponude polako pristižu sa svih strana. Dosta vam se novih klijenata javlja na osnovu preporuka, I zaista ćete moći da kažete da ste zadovoljni kako ovo za sada funkcioniše. U periodu ste kada morate preuzimati na sebe mnogo obaveza I sigurno je da ćete sebe iscrpljivati poslom, ali sada morate raditi na ovaj način. Imate veliku podršku nekih ljudi za svoje planove, nemojte da zaboravite neke prijateljske usluge I uzvratite na isti način kada dođe vreme za to. Neka papirologija vam može praviti probleme u prvom delu sedmice, potrudite se da ovo rešite što je pre moguće.

Novac

Mnogo maih priliva, mnogo dobitaka preko privatnih poslova, dogovora. Kada se sve ovo skupi na jednu gomilu, shvatićete da ste tokom ove nedelje jako dobro prošli. Jedno upozorenje za vas – odlažete nešto što morate platiti, a to će vas tek sačekati u nedeljama koje dolaze.

Zdravlje

Osećate se neuporedivo bolje nego inače. Neke zdravstvene tegobe idu ka smirivanju.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!