RAK – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Čim ste vi psihički u stabilnijem periodu to se odmah odrazi I na vaše navike u ishrani. Tokom ove nedelje jedete taman onoliko koliko vam je potrebno I vodite računa da konzumirate namirnice koje su dobre po vas. Najčešće će na vašem stolu biti variva, kuvana jela, jer vam to trenutno najviše prija.

Ljubav

Bili slobodni ili usamljeni, početkom sedmice postoji mogućnost da bukvalno “naletite” na nekoga iz svoje emotivne prošlosti. Iako ovaj susret može pokrenuti trenutno jaka osećanja I ubaciti vas u vaše “emotivne tripove”, topla preporuka za vas bi bila da se manete ćorava posla. Zaista vam nije potrebno da još jednom prolazite kroz slične situacije kao ranije, nadajući se da se nešto bitnije promenilo. Nije.

Ako zanemare ovaj detaljčić, slobodni Rakovi bi mogli početi da obraćaju pažnju na nekoga iz svoje najbliže okoline. Ova osoba vam već neko vreme daje jasne naznake da ste joj vrlo interesantni, pa je dobar trenutak da joj date priliku I vidite šta ima da vam ponudi. Iskreno, smatram da se nećete pokajati. U dužim emotivnim vezama I brakovima, ako samo malo sklonite neke stvarčice koje vam kod partnera smetaju, u stranu – shvatićete da je jako lako popraviti komunikaciju. Jedino što je potrebno da bi sve funkcionisalo kako treba jeste da više radite na bliskosti I uzdizanju emotivnog dela veze.

Posao

Odlična nedelja pred Rakovima u poslovnom segmentu. Doduše, u prvim danima ćete izgubiti solidnu količinu živaca pokušavajući da nekim nedokazanim ljudima objasnite svoja gledišta I ubedite ih da neke stvari rade na pogrešan način, ali do sada vam je jasno da to mora funkcionisati baš tako. Vodite vi više računa o sebi I o onome što radite, a druge pustite nek prave greške. Bitno je da se pred vas postavljaju neki bitni dogovori I poslovne saradnje kojima ćete morati u potpunosti da se posvetite.

Drugi deo sedmice vam donosi priznanje od autoriteta I kolega I pokretanje jednog posla oko kojeg ste se u prethodnom periodu maksimalno potrudili.

Novac

Finansijska situacija se popravlja u jačoj meri nego što ste to očekivali. I vama su naglašeni prilivi od privatnih I dodatnih poslova. Iako još uvek izlazite na kraj sa nekim troškovima, uspeli ste da veliki deo svakodnevnih obaveza dovedete pod kontrolu.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Ženskom delu populacije manji problemi sa hormonima ili jače predmenstrualne tegobe.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!