OVAN – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Još neki dan pa ulazite u vreme kada će nedostatak vitamina I mineral u ishrani moći da se odrazi na vaše zdravstveno stanje. Zato pravac na pijacu I napunite korpu svežim voćem I povrćem, ali I crvenim mesom, koje vam je u ovom periodu zaista potrebno. Preporuka za vas je junetina.

Ljubav

Posle bura, oluja I “ratnih igara” koje su pratile Ovnove u emotivnim vezama I brakovima, nastupila je nedelja koja donosi smirenje I dobre odnose među partnerima. Promenili ste način komunikacije jedno prema drugom, počeli da obraćate pažnju na to šta smeta voljenoj osobi I sve bi, u manjoj ili većoj meri, trebalo da ide stabilno I glatko. E, sad….sve bi ovo bilo savršeno, da nije nekog sa strane sa kim vi imate tako zanimljivu I slatku komunikaciju…nije to ništa posebno (za sada) ali postoji tendencija da se produbljuje.

Smatrajte se upozorenim, jer je partner na oprezu I sve ovo bi moglo lako da vam se obije u glavu u nekom najnezgodnijem mogućem trenutku. Slobodni Ovnovi su zainteresovani za dve osobe u svojoj blizini. Obe vam prijaju I privlače vas na različite načine I samo će neki detalji odlučiti kojoj ćete se privoleti. U svakom slučaju, ova nedelja je vreme kada se posvećujete nekome I puštate ga u svoj život. Da li će ovo ostati na kratkotrajnoj bazi ili na duže, pokazaće naredni period.

Posao

Nalazite se u završnoj fazi pojedinih poslova ili projekata, pojačavate tempo rada, a postoji I velika mogućnost da uključite još neke ljude da biste stigli da ispoštujete zadate rokove. Dosta ćete vremena gubiti na detalje I sitne stavke oko ovoga, ali ne želite da dozvolite sebi da neko kaže da ste olako shvatili ono što vam je dato da uradite. Pojedini spremaju predlog za saradnju za jednog većeg potencijalnog klijenta (ovo može biti vezano za državne I javne institucije, ali I za stranog ulagača) I ne žele sebi da dozvole niti jednu grešku niti pogrešan potez. Napravićete dobar poslovni dil sredinom sedmice.

Novac

Primetićete I sami da vas “hoće” novac tokom ovog perioda. Doduše, nisu ovo neke velike sume, ali sve ono što stigne preko redovnih priliva je više nego dobrodošlo. Za sada redovno izmirujete svoja dugovanja I obaveze. Trošak za kuću moguć u prvoj polovini nedelje.

Zdravlje

To kako ćete se osećati u velikoj meri zavisi od načina na koji se borite sa stresom, ali I od toga kako se hranite. Nervoza, gastritis, problemi sa spavanjem.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!