JARAC – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Vaš smanjen ili varijabilan apetit posledica je svega što vam se događa na dnevnom nivou. Neki put uopšte niste raspoloženi za jelo, pa ćete mrljaviti po tanjiru čak I ono što inače najviše volite. Potrebne su vam supe od kombinacije mesa I povrća da biste dobijali potrebne vitamine I minerale.

Ljubav

Dosta toga će nagoveštavati da emotivne veze I brakovi idu ka periodu stabilizacije. No, obzirom da ste I vi I partner promenljivi kao vremenske prilike što se raspoloženja tiče, sigurna sam da ćete se tokom ove sedmice suočiti sa mnogo uspona I padova. Generalno, emotivni segment između vas I voljene osobe funkcioniše, ljubav je tu, strast je tu….šta je onda to “ali” što Jarčevima sreću kvari? Prosto – I vi I druga strana imate svoje lične nedoumice I strahove koji se vezuju za posao Ili neke druge bitne životne segmente.

Pošto ste oboje u nestabilnom trenutku, lako prenosite svoja (ne)raspoloženja u međusobni odnos. Eto, savet u ovakvim slučajevima bi za vas bio samo da ne dozvolite da spoljne okolnosti utiču na vašu vezu I ljubav. Slobodnim Jarčevima je jako bitno da u ovom periodu pronađu osobu na koju se mogu osloniti, na koju mogu računati. Čini vam se da je neko takav u vašoj blizini I pokušavaćete da mu se približite više. Sve se odvija polako, ali je možda u ovom trenutku to baš I najbolji način.

Posao

Od vas se u poslovnom smislu zahtevaju stvari koje vi niste sigurni da možete da ispunite. Neko se oslanja na vas u velikoj meri, a vi ste obuzeti svojom ličnom poslovnom problematikom I pitate se kako li ćete uspeti da se sa svim situacijama izborite. Pokušavate da pokrenete jedan poslovni projekat, moguće sa strancima, ili na neki način vezan za državne I javne institucije. Koliko god da ovo izgleda obećavajuće, prava realizacija I konkretizacija dogovora nekako vam izmiče iz ruku. Moguće je da poslovni partneri koče sa nekim informacijama ili papirima koje željno očekujete. Polako, sve dolazi na svoje mesto.

Novac

Sem nekih redovnih obaveza I troškova na dnevnoj bazi, nećete imati većih finansijskih opterećenja. Privatnicima veći novčani prilivi od ranije ugovorenih I odrađenih poslova. Generalno – ne možete se baš puno žaliti kada je novac u pitanju.

Zdravlje

Mogući problemi sa cirkulacijom, venama. Proverite nivo holesterola u krvi.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!