STRELAC – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Ove sedmice će vam se činiti da ste gladni bukvalno pola sata posle jela. Koju god količinu da pojedete, čak I omiljene hrane, to ne uspeva da vas “podmiri” na duži rok. Ovo je posledica velikog energetskog trošenja, jedite raznovrsno I pokušajte da unosite više gvožđa. Ako volite, konzumirajte sok od paradajza.

Ljubav

Bolje razumevanje u partnerskim odnosima I brakovima rezultovaće smislenijom komunikacijom, bez rasprava I tenzije, koje su toliko obeležile period koji je iza vas. I vi I voljena osoba ste spremniji da se prilagođavate jedno drugom, a jako će vam prijati što je partner uspeo da “pročita” neka vaša razmišljanja I ponaša se baš u skladu sa vašim željama. I vi ste strpljiviji nego inače I imate više razumevanja za povremene emotivne ispade voljene osobe.

Sve ovo bi bilo I više nego savršeno, da vi unutar sebe nemate još uvek neka preispitivanja vašeg odnosa I u kom smeru on zaista ide. Ovo se neće primetiti na vama, a u kom pravcu će vaše misli ići na dalje, to ćemo tek otkriti. Slobodni – očigledno je da vam se neko dopada. Još očiglednije je da vi ništa konkretno ne preduzimate po ovom pitanju. Postoji izvesna forma zadrške ili straha kod vas, moguće zbog nekih prošlih emotivnih poraza. Opustite se I ne razmišljajte previše, ova sedmica je odlična da se sve vezano za ovu simpatiju pokrene u pravom smeru.

Posao

Obično se tako postavi u životu – kada vam zatreba pomoć ili podrška, oni ne koje računate nestanu glavom bez obzira. Kolege mnogo obećavaju a malo ispunjavaju, ali vas zato jedna osoba može iznenaditi svojim angažovanjem baš onda kada vam je to najneophodnije. A rokovi su kratki I vi morate da žurite. Naročito će drugi deo nedelje doneti nervozu I bojazan da će vam se neka poslovna prilika izmaknuti iz ruku.

Ako pametno odigrate (čitaj – ako budete malo manipulisali svojim obavezama) ovo se može završiti pozitivno po vas. Privatnici mogu biti zabrinuti zbog poslovne saradnje koju su prihvatili, a koja se pokazuje kao dosta obavezujuća I naporna.

Novac

Morate nešto renovirati ili urediti oko porodičnog doma jer određene situacije više ne mogu da čekaju. Ne dopada vam se što u ovom trenutku ulažete teško zarađeni novac. Dobro je što su vaši prilivi konstantni, I idu I od redovnih I od privatnih poslova.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Ukoliko se brinete oko nekih tegoba kojima ne možete da odredite pravi uzrok, prvi korak bi bio odraditi detaljniju analizu krvi.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!