VODOLIJA – nedeljni horoskop od 02. do 08.11.2015.

Jedete neredovno, jedete na brzinu, jedete šta vam padne pod ruku…lako posežete za hranom u fast fudovima I pekarama, a opet – osećate se odlično. Istina je – vaš želudac radi savršeno. Ipak, pomozite mu povremeno – pojedite nešto toplo, kuvano. I više citrusa, zarad održavanja imuniteta.

Ljubav

Vi I emotivni ili bračni partner ste u većoj ili manjoj meri tokom ove sedmice na istim talasnim dužinama. Neke stvari ćete vi njemu progledati kroz prste, neke će on progledati vama – sve u svemu, vlada jedno prilično pomirljivo raspoloženje I teško je da će nešto uspeti da ga pokvari. Možete se čak zajednički okrenuti nekim planovima ili dogovorima o vašoj budućnosti. Za one u vezama je ovo dobro vreme da vide gde su trenutno, da na bolji način definišu svoj odnos I dogovore se u kom pravcu njihova veza ide dalje.

Budućnost očigledno donosi neka zanimljiva I podsticajna dešavanja. Slobodne Vodolije su se u potpunosti probudile, živnule. Kao da osećate da je vreme promena pred vama I unapred mu se radujete. Oko vas se trenutno vrti par “obožavalaca” iz različitih životnih segmenata, ali je malo verovatno da ćete vi nekome u potpunosti dati prednost. Ako se to I dogodi, vodićete se prvenstveno elementom strasti I fizičke privlačnosti. Čini mi se da još uvek čekate na pravu ljubav.

Posao

Jedini problem u ovom periodu može biti to što lako gubite koncentraciju I pažnju vam je moguće odvući. Trebali bi malo da poradite na ovome, jer za neke poslovne projekte ili ispunjenje obaveza možete zakasniti. I to ne iz razloga što ste loše uradili svoj posao, već što ste dozvolili da vam drugi skrenu misli. Dokle god se maksimalno fokusirate na svoje prioritete, a zahteve drugih ostavite “na čekanju” sve će funkcionisati I više nego dobro. Želite da proširite saradnju sa strancima I jako se angažujete oko nekog dogovora. Naznake o pokretanju ovog segmenta dobijate pred kraj nedelje.

Novac

Eh…sad je kasno kajati se zašto ste se zadužili za nešto u prethodnom periodu, pa sada morate da platite kada vam je novac potrebniji za druge stvari….Nema ovde mnogo kukanja, to vam neće pomoći ni malo, stisnite zube I ispoštujte ono na šta ste se obavezali. Biće para, ne brinite se.

Zdravlje

Sa zdravljem ste ni tamo ni ovamo. Nema tu neke konkretnije problematike, ali svaki čas vas nešto boli, probada, smeta, steže.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!