BIK – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Vidim ja da ćete vi tokom ove sedmice pokušavati da skinete koji kilogram vodeći računa o tome šta jedete, ali će vas Božićni ručak „prevariti“. Nećete moći da odolite poslasticama na trpezi, bez obzira da li ste ih pripremali vi ili neko od članova porodice. Opustite se i uživajte, grižu savesti ostavite za kasnije.

Ljubav

Kako god okrenuli, ova sedmica ne da vapi za prošlošću, već je doziva iz sveg glasa. Vladar polja ljubavi, Merkur, kreće unazad….vaša vladarka ide u spoj sa Saturnom, koji vlada prošlim vremenima…a dispozitor ove konjukcije je Jupiter u polju ljubavi….koji o, zamislite – isto ide unazad. Pa kako čovek da onda zatvori oči i uši pred svim stvarima koje ga podsećaju na neka prošla vremena, na neke ljude koje je ostavio za sobom?

Naravno, sve može krenuti vrlo naivno – kroz poruku sa čestitkom za novogodišnje ili božićne praznike…pa se polako razvijati. I dok dlanom o dlan – Bikovi već prave „kombinacije“ u glavi i dogovor o susretu. Pa dobro, idite pa proverite da li se ona vatra ugasila u potpunosti ili je moguće iz pepela izvući opet plamen.

Onim Bikovima koji su u nekim „muvanjima“ komunikacija sa osobom koja im se dopada može početi da klacka i da se osipa. Ako ste zauzeti, bilo da imate bračnog partnera ili voljenu osobu – više se usmerite jedno na drugo, pričajte o problemima, ali ne zapostavljajte ljubav.

Posao

Bez obzira na malo radnih dana, imate vi itekako mogućnosti da napravite neki dobar dil. Čak bi to moglo biti sa stranim partnerom ili predstavništvima u zemlji. Možda ćete morati da pojurite neke papire baš oko ovog posla ili da nabavite dokumentaciju koja vam je potrebna za rad od sledeće nedelje, ali u svakom slučaju – ono vreme koje budete proveli na poslu umećete da iskoristite. Neke vaše ideje nadređeni će želeti da sasluša, pa ne oklevajte da otvoreno razgovarate o svojim planovima.

Novac

Moguće je da ćete neki novac očekivati početkom sedmice, a da će on biti prolongiran. Ipak,ne bih rekla da ćete ostati bez sredstava – jedan deo ipak možete očekivati u utorak, dok bi ostatak bio tek sledeće nedelje. Isplanirajte koliko ćete potrošiti, morate ispoštovati i jednu obavezu oko koje kasnite.

Zdravlje

Obratite malo više pažnje na sebe, iako mislite da ste od čelika i da vam ni hladnoća ni virusi ne mogu ništa.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!