LAV – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Vi ćete tokom ove sedmice biti posvećeni svojoj porodici i onima koji su vam najbliži. Trudićete se da izađete svima u susret po pitanju njihovih želja i angažovati mlađe članove porodice da vam pomognu u pripremi. Momenti zajedničkog slavlja i okupljanja porodice oko stola ulepšaće vam nastupajuće dane.

Ljubav

Venera u tranzitu kroz vaše polje ljubavi samo je razbuktala vašu prirodu. Usamljeni Lavovi su se pretvorili u osvajače koji zavode vatrenim pogledom, a hladnom proračunatošću, one koji promišljeno pletu mrežu oko svog plena i spremaju se da se u najpogodnijem momentu „bace“ na njega. Bojim se samo da posle svih ovih igrarija ne budete vi oni koji će biti osvojeni i ostavljeni bez daha. Naime, dolazeća konjukcija Venere sa Saturnom ukazuje na neke jake, moćne, sudbinsko-karmičke priče koje bi mogle da vam se dogode, na ljubavi sa razlikom u godinama, na ljude koji su prostorno daleko od vas, na one koji su možda zauzeti….

U svakom slučaju – daleko od toga da nećete imati zanimljivih dešavanja. Ako se malo osvrnemo na one koji su zauzeti, u brakovima ili dužim emotivnim vezama – sem povremene nervoze oko zajedničkih planova i neke sitnije napetosti u domu, ne bih rekla da ćete imati većih problema. Uživajte sa svojim voljenim bićem i porodicom u nastupajućoj prazničnoj sedmici.

Posao

One sitnice koje su vam promakle u prethodnom periodu sada će morati da dođu na dnevni red. Na svu sreću, grešaka nema mnogo, pa ćete – ako se iole ubrzate – sve uspeti da završite za ovih par radnih dana tokom sedmice. Ne nervirajte se ako vidite da nešto ne možete odraditi, a pogotovo nemojte dizati tenziju u radnom okruženju. Neke poslovne prilike ipak će vam se otvoriti dosta iznenadno i gledajte da se ovim pitanjima posvetite jer neki od poslova koji vam dolaze itekako imaju perspektivu.

Novac

Može se dogoditi da vam neka obaveza zadaje glavobolju tokom ove sedmice. Ili da se u najnezgodnijem mogućem trenutku desi kvar nekog kućnog aparata. U svakom slučaju – sve pare idu na kuću, da li za praznične pripreme, da li za neke nepredviđene troškove. No, ne brinite – biće dovoljno za sve.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, varenjem – provlačiće se tokom ovog perioda. Pojedini će imati češće glavobolje i bolove u vratnom delu kičme.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!