ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Pošto je vaša energija tokom ove sedmice iznova probuđena, vama neće teško pasti da se „lomite“ oko onih koje volite i da želite da im ugodite na svaki mogući način. Tradicija da, to svakako stoji, ali ćete pored toga ispuniti i neke željice „van protokola“ onima koji su vam dragi.

Ljubav

Ulaskom Marsa u vaš znak vaša se energija u potpunosti promenila. No, koliko ste dobili na snazi, inicijativi, toliko ste dobili i jedan dašak nestrpljivosti i želje da se ono što želite pokrene odmah i sada. Ako pokušavate da osvojite nekog ne budite navalentni jer na taj način možete samo „smoriti“ drugu stranu i naterati je da se distancira od vas. Umesto toga, dajte ono najbolje izdanje sebe – budite zabavni, osvajajte pogledom i rečju – i sami znate koliko način na koji kažete nešto može učiniti da osobi koju želite da animirate krenu trnci duž kičme….

Osobe koje dolaze sa vama u kontakt tokom ove nedelje jesu „tvrd orah“ ali je zato situacija još zanimljivija i napetija. U postojećim emotivnim vezama i brakovima potrebno je da ne budete impulsivni i tvrdoglavi. Jasno je da vam neke stvari smetaju u vašoj vezi i da ih prilično dugo zadržavate za sebe. Nije dobar trenutak da se raspravljate i terate inat, umesto toga budite u duhu praznika koji se ove nedelje slavi i ostavite neke sitnice po strani. Stavite ljubav na prvo mesto.

Posao

Mars je u vašem polju ličnosti, Venera u polju posla i očigledno je da je pred Škorpijama jedno bolje i potentnije vreme. Međutim, tokom ove sedmice neće biti vremena da se neke stvari završe i osetićete samo deo povoljnih okolnosti koje su se nadvile nad vama. Sve će ostati samo na obećanjima i prolongiranju za neki naredni period. Radne dane tokom ove sedmice iskoristite da završite probleme sa papirima i da odradite nešto na šta ste se obavezali. Ne budite nervozni u kolegijalnim odnosima.

Novac

Polje novca je obogaćeno tranzitom Venere koja će učiniti da vam ovaj životni segment bude lakši i da sa manje stresa dolazite do toliko potrebnih finansijskih sredstava. Vi ćete i ove nedelje nekim ličnim angažovanjem ili kroz privatni posao uspeti da zaradite.

Zdravlje

Zaslugom Marsa, vaše se zdravlje popravlja u velikoj meri. I vama stoji upozorenje da ne žurite, niti u saobraćaju niti u svakodnevnim obavezama. Mogućnosti povreda.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!