VODOLIJA – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Vodolijama tokom ove sedmice sledi više druženja i sa prijateljima i sa članovima porodice. Moguće je da odete i na kraći put do rodbine. Koliko god va drugi smatrali ekstravagantnim i neobičnim, kada su ovakvi praznici u pitanju, tradicija je na prvom mestu. Malo kontrolišite apetit, skloni ste gojenju.

Ljubav

Verovali vi meni ili ne – jako je lako vratiti odnos sa bračnim partnerom ili voljenom osobom na neke stare staze, pune ljubavi i razumevanja. Naravno, ovo važi ukoliko poslušate savet i posvetite se svom dragom biću u potpunosti, ako budete spremni da zanemarite neke sitnice i ako malkice više poradite na strasti (koju kao da ste izgubili u prethodnom periodu). Pored ovoga, bilo bi dobro da ne „zverate“ mnogo okolo i da se ne uplićete u neka flertovanja i tajna začikavanja, jer se lako možete uplesti i u tajni odnos, a to bi već bila još jedna kap u ionako prepunoj čaši.

Vreme praznika je pravi trenutak za spajanje sa voljenom osobom jer ćete imati mnogo više vremena jedno za drugo. Ako ste usamljeni – bogami, neko se baš „nameračio“ da vas osvoji. Ovo može biti osoba koja vam se „prodaje“ kao prijatelj, a sve iz razloga da bi provodila što više vremena u vašem društvu. U svakom slučaju – vredi razmisliti, jer bi ovo moglo biti itekako dobro. No, čini mi se da ćete vi malo da „otežete“ celu situaciju.

Posao

Znam da vas u ovom periodu muči neizvestnost po nekim pitanjima i da se vrlo često pitate da li ćete uspeti da ostvarite ono što priželjkujete. Smatram da se pred vama itekako otvaraju neke dobre poslovne prilike, samo ćete morati da ih sačekate još malo – ali će zato prve pozitivne informacije ipak doći do vas tokom ove sedmice. Neke će Vodolije pokrenuti i tajne dogovore, ali ni ovde ne žurite – bitno je da saznate šta vam druga strana nudi, a odluku ostavite za naredni period.

Novac

Novac svakako dolazi i imaćete više nego dovoljno i za obaveze i za troškove tokom ove sedmice. Neki poslić će se odraditi i na brzinu i iz tog izvora bi takođe mogao kapnuti koji dinar. Možda vas tokom ove nedelje neko podseti na dugovanje koje imate…

Zdravlje

Odlično se osećate u ovom periodu. Nema nikakvih razloga za zabrinutost, a povremene glavobolje su verovatno povezane sa atmosferskim pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!