RIBE – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Ova nedelja uključuje vaše omiljene praznike. Badnji dan i Božić su svakako na vašoj listi prioritetnih dana, kada se vi u potpunosti posvećujete tradiciji i trudite se da je ispoštujete na svaki mogući način. Porodično okupljanje i uživanje sa onima koje volite. Odmorite se i nakupite pozitivne energije.

Ljubav

Ako ste krenuli da se muvate sa nekim, uopšte to ne ide onom brzinom kojom biste vi želeli. Komunikacija se pomalo razvlači, nikako da dođete do konkretnijih stvari, a i taj susret koji priželjkujete nikako da dođe na dnevni red. Verujte mi da ni nema razloga za žurbu – koliko puta ste se samo do sada upleli u neke priče koje i nisu bile baš dobre, baš zato što ste bili nestrpljivi i željni ljubavi. Opustite se i uživajte malo u sitnim znacima pažnje, u povremenim porukicama i kontaktu sa ovom osobom. Kraj nedelje, tačnije period za vikend može pokrenuti priču na onaj način na koji biste voleli.

Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, pred vama je jedna jako dobra sedmica. Voljena osoba može biti povremeno malo nervozna, ali zato ste vi tu da joj pružite ljubav i pažnju i da saslušate njene probleme. Taman je dobar trenutak da rešite neke sitne nedoumice iz prethodnog perioda i da se povežete jače. Uživajte u ovoj sedmici i ne dozvolite da vam bilo šta pokvari dobro raspoloženje.

Posao

Neće baš biti puno radnih dana tokom ovog perioda, ali ipak više nego dovoljno da shvatite da su se neke stvari u poslovnom okruženju promenile. I to na bolje. Tenzija se spustila i vi možete sa mnogo više elana i rasterećeni da završite neku papirologiju koja vas je brinula. Stari saradnici pokazuju tendenciju da vam se obraćaju i da potenciraju obnavljanje zajedničkih poslova. Kod privatnika porast poziva i ponuda za nove poslove. Sve u svemu – dobra sedmica sa pozitivnim vestima po vas.

Novac

Za vas i dalje važi da ne ulažete novac u ovom periodu ni u kakve nove poslove. Samo se bavite onim što je već provereno. Prilivi su redovni i nećete imati razloga da se brinete za svoje finansije. Ipak, skloni ste da neke obaveze zanemarite, pa platite makar jedan deo.

Zdravlje

Dobra sedmica u zdravstvenom segmentu. Samo nemojte preterivati sa hranom, da ne opteretite stomak koji vam je u poslednje vreme slaba tačka.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!