DEVICA – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Badnji dan i Božić biće za Device najlepši momenti tokom ove nedelje, jer ćete imati na okupu sve one koji su vam najbliži i najdraži. Uživajte u ovim momentima kada se cela porodica skupi i u zajedničkim obrocima i proslavi. Tradiciji ćete dodati malo svog ličnog pečata. Opustite se i uživajte.

Ljubav

Neke stvari vi zamerate partneru, neke stvari partner zamera vama…sve u svemu – ako se budete vrteli oko toga ko je šta rekao i ko je povukao ovaj i onaj potez u prethodnom periodu, nećete doprineti niti malo poboljšanju vašeg odnosa. Na sve ovo, zbog žurbe koja postoji u ovoj sedmici (i oko praznika, i oko nekih obaveza koje morate obaviti) nervozni ste i lako je iz par razmenjenih reči preći u čarku. Bilo bi dobro da nesuglasice ostavite za neki drugi put (najbolje za nikad) i da se više posvetite onome što vas spaja.

Saslušajte vi voljenu osobu, ona neka sasluša vas, a onda se posvetite zajedničkim ciljevima – oni u brakovima porodičnom uživanju u prazničnim danima, a oni u emotivnim vezama – strasti i ljubavi. Ukoliko ste sami, sigurno je da već neko vreme postoji osoba koja vam je okupirala misli. Smatrate da je pravi momenat da napravite neke konkretnije poteze. Poziv za susret i izlazak pred kraj sedmice. Iako ćete povremeno imati želju da se aktivirate i prema nekom iz prošlosti – ovo bi možda bolje bilo preskočiti.

Posao

Moguće je da ste planirali neke stvari baš za ovu sedmicu, ali zbog manjka vremena bi možda bilo bolje deo ovoga ostaviti za naredni period. Nemojte da zbog žurbe neke stvari ne odradite kako treba ili da zaboravite nešto što vam je bitno. Malo jača nervoza u kolegijalnim odnosima. Najbolje bi bilo da rešavate neku zaostalu problematiku i da trenutno neke grandiozne poteze ne povlačite. Ovo je naročito važno onima koji imaju privatne poslove jer nije vreme ni za kakva ulaganja ili veće promene u poslovanju.

Novac

Prilivi novca Devicama i dalje dolaze nesmetano, mada je sigurno da vi nećete biti zadovoljni. Smatrate da ste zaslužili mnogo više, i to verovatno i jeste istina. Dosta će vam para otići na pripreme praznika, ali i na neke porodične obaveze i kućne potrepštine.

Zdravlje

U polju pokreta je planeta Mars, vaša je energija jača, ali ste i neobazriviji nego inače. Pazite da se ne povredite, ne padnete. Malo više pažnje u saobraćaju.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!