BLIZANCI – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Za vas zime nema – baš ćete jedva čekati da uživate u prazničnoj atmosferi sa onima koje volite i rado ćete se prihvatiti svega što se iznese pred vas. Ako ste vi zaduženi za pripremanje ručka, nećete moći da ne ubacite neku zanimljivu salatu ili da malo eksperimentišete sa slatkišima.

Ljubav

Malo napetosti mora funkcionisati između vas i voljene osobe ili bračnog partnera tokom ovog perioda. Moguće je da ste neke stvari i prećutkivali, ali to sada više jednostavno ne možete da zadržite za sebe. Ne znam koliko je pametno potencirati na raščišćavanju, jer je sigurno da na taj način nećete moći da održite zadovoljavajući nivo komunikacije, makar u danima pre Božića. Savet za vas je da, ako se već vraćate u prošlost, onda vratite ono što je vas dvoje povezivalo. Radite na ljubavi a ne na tenziji.

Venera, kao planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, ide u konjukciju sa Saturnom i to će se dvojako odraziti na vas. Pojedini Blizanci će osećati duboku usamljenost i potrebu za ljubavlju, ali ostati bez pravih prilika da je nekome zaista i pruže i dobiju u ovoj nedelji. Oni drugi mogu biti uvučeni u priču koja ima sve elemente karmičkih dešavanja – ili razliku u godinama, ili neku vrstu okolnosti koja ne dozvoljava potpuno spajanje sa drugom stranom. U svakom slučaju, ljubav će vas jako prodrmati.

Posao

Od samog početka radne nedelje shvatićete da je ono što prvo dolazi na dnevni red nešto što ste propustili da uradite u prethodnom periodu. Ili ćete morati da se posvetite propustima koje niste napravili vi, već neko od kolega sa kojima radite. Da će vam ovo biti pravo, i neće, ali na svu sreću – samo je par radnih dana pred vama, pa izgurajte ovo „na mišiće“. Ipak, neće sve biti problematično – dobićete informaciju i o saradnji sa većom firmom ili strancima koju ste pokrenuli. Ovo dolazi na realizaciju.

Novac

Nemate razloga da se nervirate – novac koji vam je obećan doći će na vreme. Moguće je da će pojedini Blizanci uspeti da odrade i neki poslić u privatnoj režiji ili da naplate nešto što su odradili u prethodnom periodu. Dovoljno za sve ono što vam je potrebno.

Zdravlje

Imunitet vam je slabiji tokom ove nedelje, a ni pažnja nije baš stopostotna. Vodite računa da se ne povredite ili na poslu ili u obavljanju nekih svakodnevnih obaveza.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!