JARAC – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Jedan deo priprema za praznike obavićete vi, ali ćete rado prihvatiti i pomoć ukućana ili onih koji vam dolaze u goste. A sigurno je da će kod vas tokom naredne nedelje biti veselo, jer imate više okupljanja. Uživajte sa ljudima koje volite i opustite se u toploj, porodičnoj atmosferi.

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

I kod Jarčeva će ova nedelja biti obojena sećanjima na prošlost. Bili zauzeti ili slobodni, nećete povremeno moći da se oduprete porivu da uspostavite kontakt sa nekim ko je ostavio trag u vašem srcu. Da su ponovna pokretanja nekih priča moguća, to stoji, ali budite svesni da je itekako moguće da ovo ostane samo na nekim povremenim susretima i da je malo verovatno da se može razviti u ozbiljnijem pravcu. Ipak, ako je to vaša želja – onda „zagrizite“ pa neka bude kako bude.

Ukoliko ste u emotivnom odnosu ili u braku, postoji mogućnost da vam se neka osoba provlači kroz misli. Ako ne budete radili na svojoj postojećoj vezi, potreba za nekim „sa strane“ može postajati sve jača, pa je savet za vas da ipak pokušate da sa voljenom osobom ili bračnim partnerom vratite ljubav i zajedništvo na stare staze. Ako ste usamljeni, jak poriv i želja prema nekom može doživeti realizaciju tokom ove sedmice. Prepustite se uživanju u ljubavi.

Posao

Malo „neudobna“ nedelja je pred vama. Ako radite samo na postojećim poslovima, brzo ćete shvatiti da morate ispraviti sto stvari i mnogo će vam vremena oduzeti da se bavite nekim napornim sitnicama. Ako pokušavate da pokrenete nešto novo, skloni ste nepotrebnim rizicima, a sve iz želje da što pre ostvarite ono što želite. Morate biti malo oprezniji u dogovorima. Možda bi najbolje bilo da samo razrađujete neke planove i da se ne odlučujete ni na kakve konkretnije poteze, jer je pitanje da li će biti od koristi.

Novac

Istina je da se finansijski segment popravio i to vam pomaže da lakše prođete kroz ovaj period. Makar znate da je vaš rad cenjen, iako ne uspevate da poslove pokrenete u onoj meri u kojoj želite. Neki trošak ide vezan za kuću, ali ovo može biti i veća nabavka namirnica za predstojeće praznike.

Zdravlje

Slabija cirkulacija, naročito u nogama. Pojedinima problemi sa venama. Generalno – malo teži period za hronične bolesnike.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!