RAK – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Tradicija, tradicija, tradicija. Ispoštovaćete je maksimalno. Sve po redu i sve kako običaji zahtevaju. Nećete žaliti ni vremena ni truda da svoju porodicu obradujete onim jelima koje oni najviše vole. I uživati u svakom momentu pripreme. U totalno ste „domaćinskom“ fazonu tokom ove nedelje.

Ljubav

Mars je ušao u svoje sedište, znak Škorpije, vaše polje ljubavi. Jaka energija ovog aspekta funkcionisaće većim delom godine, a ova sedmica konkretno može biti jako zanimljiva po vas. Odmah početkom nedelje slobodni Rakovi mogu krenuti u jednu zanimljivu komunikaciju, priču koja ima šanse da se razvija. Ipak, zbog karmičke simbolike koja je aktuelna u ovom periodu, najbitnije je za vas da idete polako, što je možda i bolje – vi i osoba koja vam je zanimljiva imate više šansi da se upoznate i da nađete ono što vas povezuje.

Nemojte staviti strast na prvo mesto, za nju će biti vremena. Sada je najbitnija komunikacija. U emotivnim vezama i brakovima sada se zajedništvo stavlja na prvo mesto. Zaboravite neke prošle nesuglasice i sa voljenom osobom ili bračnim partnerom zajednički radite na povratku harmonije u vaš odnos. Imate priliku za tako nešto i jako je malo dovoljno da sve između vas dvoje krene na bolje. Potreban vam je siguran i stabilan odnos, a sada ga možete i ostvariti.

Posao

Prosto je šteta što će ova sedmica imati samo par radnih dana, jer je pred Rakovima jedno razdoblje kada bi mogli dosta da se aktiviraju u poslovnom segmentu. Ovako, uglavnom ćete proći u žurbi kroz dane koji slede jer morate dovršiti posao ili projekat koji od vas zahtevaju poslovni saradnici. Malo će biti napetosti u kolegijalnim odnosima, vi možete svaljivati neke propuste na kolege, oni na vas….ne uplićite se u rasprave, već se potrudite da ne probijete rokove. Nesigurnost po pitanju saradnje sa strancima.

Novac

Manite nerviranje oko novca i posvetite se nekim lepšim stvarima koje vas čekaju ove sedmice. Da, sigurno je da ćete potrošiti više nego što ste planirali, ali sada je takva situacija i to ne možete promeniti. Moguće je da ćete dobiti samo deo novca koji očekujete.

Zdravlje

Potrebno vam je da se malo energetski dignete, a okupljanje sa porodicom i praznici su odlični za tako nešto. Opustite se i rasteretite sa najmilijima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!