VAGA – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Pojedine će Vage ova sedmica, kao i praznici, zateći na nekom kraćem putovanju. Nadam se da ćete makar za Božić biti u okviru porodice ili onih ljudi koje volite i koji su vam najbliži. Verovatno je da ćete otići u posetu roditeljima i sa njima provesti ovaj dan. Mamina i bakina kuhinja su ipak nezamenljive.

Ljubav

Ove sedmice ćete se suočiti sa preprekama u svom emotivnom životu, pogotovo ako ste „friški“ u nekom odnosu i ako on još uvek nije čvršće utemeljen. Blokada od strane Saturna na koju će vaša vladarka Venera „naleteti“ može se odraziti kroz smanjenu komunikaciju ili nemogućnost susreta, ali i kroz određenu distanciranost od strane partnera.

Kod onih koji su duže u ljubavi sa nekim može doći do trenutnog odvajanja zbog partnerovih obaveza ili njegovog odlaska na kraći put, ali ovo nije nešto što bi moglo da vas ugrozi kao par. Prihvatite trenutnu situaciju i ne dižite nikakvu frku oko toga. Oni koji su u brakovima mogu u ovoj nedelji funkcionisati bolje, postoji veća povezanost i mogućnost da rešite zajednički neke probleme.

Ukoliko ste sami, nisam sigurna da je pravi trenutak da se u neki odnos uplićete, jer ne vidite jasno i na pravi način osobe sa kojima dolazite u kontakt. Može vas povući romantičnost trenutka i velika želja za ljubavlju. Upoznajte ovu osobu malo bolje, neka vreme proceni.

Posao

I pored nervoze koja će se provlačiti kroz radne dane ove nedelje, a povremeno može biti i nekih napetih situacija sa kolegama – vi ste ušli u period koji će na dalje doneti neke mnogo bolje prilike i mogućnost pokretanja ka onome što želite. Nećete uspeti mnogo da završite od planiranog, ali možete se makar posvetiti onim najkrucijalnijim stvarima koje čekaju da budu rešene. Nagoveštaji o pomacima će stići od strane nadređenih, pa se strpite još malo i sačekajte svoj trenutak. Ove nedelje se ne bavite ulaganjima.

Novac

Koliko god se novca slilo u vaše džepove tokom ove sedmice, apsolutno sam sigurna da ćete potrošiti sve do poslednjeg dinara. Nemojte samo još i dodatno da se zadužite. No, ne berite brigu – ušli ste u mnogo povoljniji finansijski period kada će prilivi biti olakšani i češće dolaziti do vas.

Zdravlje

Vodite računa o tome kako se oblačite i obavezno kapu na glavu. Lako podležete prehladama i grlo vam je jako osetljivo.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!