STRELAC – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Vi ćete uživati tokom cele sedmice i nećete propuštati dobar obrok. Posebno lepo, to stoji, biće baš tokom Badnjeg dana i Božića, a sigurna sam da ćete vi, bez obzira da li vi spremate hranu ili ne, uzeti velikog učešća u zgotovljenju nekih ukusnih jela. Ili makar biti blizu ražnja i božićne pečenke.

Ljubav

Planeta ljubavi, Venera, u tranzitu je kroz vaš znak. Doduše, tu se nalazi i Saturn, pa će konjukcija ova dva nebeska tela tokom nastupajuće sedmice, dodatno začiniti sva emotivna dešavanja. Na sve ovo, u vaše polje podsvesti i tajni ušao je tranzitni Mars, koji vlada vašim poljem ljubavi – pa evo zbrke na sve strane. Kod pojedinih Strelčeva već neko vreme postoji sklonost da sede na dve stolice, a sada će se ovo samo dodatno pojačati.

Definitivno je da će pojedinima ova sedmica doneti veliko iskušenje i da možda nećete moći da mu se oduprete. Imajte na pameti svoj postojeći odnos, bilo emotivni bilo bračni, i pokušajte da se ne upletete u nešto što bi vam svakako moglo napraviti dosta problema u narednom periodu. Umesto toga, vi i partner prođite kroz neke situacije iz prethodnog perioda i raščistite nesuglasice koje eventualno postoje. Ukoliko ste sami, možete otpočeti jednu ozbiljniju emotivnu priču sa osobom sa kojom već izvesno vreme imate povremenu komunikaciju.

Posao

Premalo vremena tokom ove radne nedelje neće vam dozvoliti da završite sve ono što ste planirali, naročito oko nekih dogovora sa poslovnim saradnicima, ali to ne znači da nemate dobar period pred sobom. Nagoveštaji pozitivnih promena, kod nekih čak unapređenja ili povećanja nadoknade za rad, dolaze tokom ove sedmice. Priznanja od nadređenih možda kasne, ali ipak dolaze. Privatnici neka se ne bave nekim drastičnijim potezima, pogotovo ako je ulaganje u nov posao u pitanju.

Novac

Novac od redovnih poslova, kao i naplata nečega što ste odradili ranije, stiže tokom ove sedmice. Pojedini Strelčevi neće stati sa radom ni za praznike, pogotovo oni koji se bave privatnim biznisom. Gledaćete da svaki trenutak iskoristite za zaradu.

Zdravlje

Žurba prilikom odlaska na posao u prvim danima sedmice može se manifestovati kroz pad ili povređivanje. Ne trčite, ništa vam neće pobeći. Takođe, imunitet u blagom padu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!