OVAN – nedeljni horoskop od 04. do 10.01.2016.

Imaćete vi mnogo prečih razmišljanja nego što je hrana tokom ove sedmice. Vaša će se energija probuditi, mesto vas neće hteti i želećete da stignete na sto strana odjednom. Pošto je vreme Božićnih praznika, nema tu nekog velikog izbora – šta porodica servira, toga ćete se prihvatiti…

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Mars, prešao je u Škorpiju i vaše polje strasti, ali i promena i kriza. Budite sigurni da će se vaša energija jako probuditi, ali zajedno sa njom probudiće se i želje i intenzitet. Ukoliko ste sami ovo i nije tako veliki problem, osim što biste ipak trebali da vodite računa da ne brzate previše u svojim osvajanjima….nekog zaista možete „smotati“ na prečac, ali isto tako brzo i ostati bez te osobe.

Potrebno vam je malo više takta, malo više odmerenosti, malo više „vaganja“ da li je neko za vas ili nije…mada će to u ovom periodu biti komplikovano izvesti. Kada jednom krenete u „napad“ nezaustavljivi ste. No, ako ste u emotivnom odnosu ili u braku, one želje i strasti sa početka teksta bi baš bilo lepo „ukomponovati“ u postojeće veze. Ne može se osporiti da će vam i drugi postati jako zanimljivi, posebno ako vas budu izazivali i začikavali…vi izazovu teško odolevate.

Da ne bi bilo nekih prepirki i prepucavanja bez preke potrebe, obuzdajte malo sebe i posvetite se onima koje volite i koji su pored vas.

Posao

Ni ne znam koliko će ovaj poslovni segment biti aktuelan, obzirom da je samo par radnih dana ove nedelje…ali, sigurno je da ćete i za ovo kratko vreme uspeti da napravite neke značajne pomake. Dobijate povratnu informaciju od jednog poslovnog saradnika koja će vam uliti veliku nadu da ćete uspeti da realizujete ono na čemu već izvesno vreme aktivno radite. Takođe, iskoristite ove dane i da sredite neku zaostalu dokumentaciju i nabavite papire koji su vam potrebni.

Novac

Pa sad… iskreno, neke značajne prilive ne očekujte ove sedmice. Ako nešto i „kapne“ budite sigurni da ćete potrošiti očas posla. Nemojte se brinuti samo, imaćete dovoljno da izgurate ovu sedmicu. A obaveze ćemo da ostavimo za neko drugo vreme….

Zdravlje

Malo opreza u saobraćaju, malo gledajte gde idete i ako vas uhvati neka „temperaturica“ odležite je, ne junačite se mnogo…

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!