Bik nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Izgleda mi kao da ste se setili da je leto i da neke stvari ne možete više prikrivati šljampavom garderobom pa ste se bacili na „ubrzano“ skidanje masnih naslaga. To će u ovom periodu ići sa promenljivim uspehom, naročito u drugom delu sedmice kada će iskušenja nekih čuvenih „maminih“ ručkova uspeti da pobede vašu uzdržanost.

Ljubav

Mlad Mesec u polju doma i porodice daje lepu šansu onima koji su u vezama i bračnim relacijama. Stabilizacija će biti jako primetna i odnosi mogu ponovo postati harmonični. Neki se parovi tokom ovog i narednog perioda mogu odlučiti na početak zajedničkog života. Što se slobodnih Bikova tiče, vama sledi jedan jako zanimljiv susret u drugom delu sedmice. Obzirom na retrogradno kretanje vaše vladarke, itekako je moguće da to bude osoba koja je nekada predstavljala „vaše sve“ u emotivnom smislu. Zajednički izlazak, evociranje uspomena – sve u svemu, jedno jako lepo iskustvo, ali je pitanje da li će se iz svega ovoga izroditi nešto konkretnije. Moguće je da ovo bude kratkotrajni plamen koji će se brzo ugasiti…

Posao

Izvesna nesigurnost i statičnost je prisutna kod vas, naročito do polovine ove sedmice. Možda ste izgubili volju, možda se ne osećate dovoljno stabilno u trenutnim poslovnim okolnostima, ali svakako pravite sebi poligon za greške i morate se potruditi i biti obazriviji. Shvatićete i da ne možete da se oslonite na neke ljude i njihova obećanja. Ipak, drugi deo sedmice vam donosi kontakt sa dosta važnom osobom koja može biti vaša podrška ali jedino ako ste spremni da pristanete na njene uslove. Privatni poslovi dosta dobro postavljeni ali još uvek morate poraditi na naplati potraživanja.

Novac

Iako ćete u prvim danima sedmice imati novčani priliv dosta vam je problematično postavljeno baratanje novcem. Ne uplićite se ni u kakva ulaganja i vodite računa da ne budete pokradeni ili da ne izgubite novčanik.

Zdravlje

Neke tegobe na koje ste skoro pa zaboravili vam se tokom ove sedmice vraćaju. Muškarcima je slaba tačka kičmeni stub, dok bi žene trebale da obrate više pažnje na probleme sa kožom i hormonski status.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!