Ribe nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Pošto će vladar vašeg znaka, Jupiter, od ove sedmice tranzitirati kroz znak Device, prirodno horoskopsko polje koje se „bavi“ načinima ishrane, zdravljem i odgovornošću prema telu – sigurno je da bi trebalo više voditi računa o hrani koju konzumirate. Ne zaboravite da hrana u isto vreme može biti i lek. Morate zaboraviti na svoje navike da se prejedate i neumereno „zaslađujete“.

Ljubav

Dosta napeta pozicija Merkura iz polja ozbiljnih emotivnih partnerstava i Neptuna iz vašeg znaka nikako nije dobra za duže emotivne odnose ili brakove. Ako ste u prethodnom periodu sakrivali nešto od partnera sada ovo može biti otkriveno i neke vaše laži mogu izaći na svetlost dana. Ovo može biti najviše aktuelno kod onih koji su u braku, pa debelo povedite računa da ono što krijete i ostane sakriveno. Kako god okrenuli, slobodnima prošlost neda mira. Što je najgore, čak ni ovo ne možete da ostvarite u potpunosti već se nekako oboje vrtite jedno oko drugog, a ništa se konkretno ne dešava. Svoje emotivne relacije ćete tek sređivati, za sada još uvek nije pravo vreme za to.

Posao

Ono što je najbitniji događaj tokom ove sedmice jeste prelazak Jupitera, jednog od vladara vašeg znaka u Devicu i vaše polje poslovnih partnerstava. Pred sobom imate period od godinu dana kada ćete moći da rešite svoj poslovni status i ustalite se u nekim odnosima. Mlad Mesec u polju obaveza i odgovornosti, poslovne svakodnevice, doneće vam nov način funkcionisanja, bolji nego do sada. Sa najvećim delom svojih poslovnih problema završavate tokom ove sedmice i mnoge će Ribe posle toga otići na godišnji odmor.

Novac

Novac vam tokom ove sedmice, naročito u njenom prvom delu – prosto nestaje iz džepova. Odjednom je sto stvari i troškova došlo na dnevni red, a obzirom na to da ste u potpunoj konfuziji – ništa me ne bi iznenadilo ni da jedan deo novca izgubite ili zaboravite na šta ste ga potrošili.

Zdravlje

Alergije, problemi sa kožom (čuvajte se jakog sunca!) i moguće neprijatnosti oko urogenitalnog trakta. Ako putujete, kupujte flaširanu vodu i vodite računa o tome šta jedete pošto imate predispozicije i za probleme sa varenjem i mogućnosti trovanja.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!