Škorpija nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Em ste svesni da vam sada svaki zalogaj viška izaziva probleme i donosi težinu, em se tako nameštaju situacije da ste mnogo više u pokretu i da po neki put i zaboravite da jedete… Možda u prvom delu sedmice to nećete primetiti, ali će od drugog dela gubitak u kilogramima već postati očigledan…kada se ponovo uvučete u omiljeni komad garderobe bez problema – vašoj sreći neće biti kraja…

Ljubav

Kao da se nikada ništa pod milim Bogom više neće dogoditi – eto takav je trenutno vaš osećaj. Ne može se reći da ste loše ali trenutno ne vidite nikakve naznake poboljšanja svoje emotivne situacije. Ono što vam se nudi je prošlost (koju nikako ne želite da oživljavate) ili veze sa osobama sa razlikom u godinama (e, tek od toga biste da pobegnete što je dalje moguće). Period koji je za vama vas je očvrsnuo, pročistio – sada je još samo potrebno da se desi nešto što vredi da biste mogli da se ponovo osećate kompletno i ispunjeno. Ipak, čini mi se da neku svemirsku „začkoljicu“ ne možete da izbegnete – još jedan krug karme za vas koji počinje da se odmotava u drugom delu ove sedmice. Više nećete moći da odlažete i izbegavate neminovno – susret koji označava početak nove ljubavne priče. Pa, neka vam je sa srećom…

Posao

Mars, vladar vašeg znaka, u tranzitu je kroz polje karijere. U isto vreme Jupiter je ušao u vaše polje šansi, protekcije, ostvarenja želja i u narednih godinu dana bacaće lep aspekt na vaš znak. Svesni ste da je uspeh na domak ruke i da od ovog trenutka stvari kreću mnogo brže. Početkom nedelje problem u komunikaciji sa saradnicima ili greške u papirologiji. Ipak, ništa toliko strašno da vas može značajnije omesti ili usporiti. Zato od drugog dela sedmice ponuda od strane šefova koja se ne odbija.

Novac

Sledi vam jedan veći trošak koji ne možete da izbegnete. Platite ono što je pod moranje i zaboravite. Ionako je ovo bila samo vaša greška.

Zdravlje

Iako vam se zdravstveno stanje, kao i raspoloženje dosta popravilo, još uvek niste izašli u potpunosti iz kriznog perioda. Mogući su problemi sa pritiskom i neke stare boljke sa kičmom koje se ponovo aktiviraju.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!