Rak nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Ove nedelje vladar vašeg znaka, Mesec, doživljava svoje ponovno simbolično „rađanje“ u znaku Lava. Imaćete kako se kaže – baš „zdrav“ apetit… u suštini – sve što se postavi ispred vas nestajaće u tren oka…Možete se vaditi onom izrekom „bolje da ljulja nego da žulja“ ali prava je istina da ćete vrlo uspešno uspeti da nabacite na sebe neki kilogram više.

Ljubav

U dužim emotivnim odnosima vi ste spremni na kompromis i pokušavate da se prilagodite partneru, ali još uvek ne nailazite na pravu reakciju sa njegove strane. Izgleda mi da vam voljena osoba vrlo često „nabija na nos“ neke vaše reči i postupke iz prethodnog perioda koje biste najradije zaboravili. Imate dobru šansu da regulišete svoje odnose u drugom delu sedmice, ali ćete morati da progutate svoj ponos i prihvatite da je jedan veliki deo krivice na vama. Slobodnima posao može biti itekako dobar i zanimljiv poligon za kontakte sa suprotnim polom. Neko ko se od skora pojavio u vašem okruženju ne propušta niti jednu priliku da vam se približi i započne komunikaciju…

Posao

Mlad Mesec sredinom ove sedmice u polju posla i zarada i prelazak Jupitera u polje komunikacije, pokreta, ugovora, poslovnih saradnji donosi jedno podsticajno vreme za vas. U prvom delu nedelje vodite računa o dogovorima koje sklapate. Vaše su namere možda najbolje, ali je pitanje da li je i druga strana toliko iskrena i otvorena kao vi. Raspitajte se i o najsitnijim detaljima pre nego što pristanete na nešto ili potpišete ugovor. Sitnice uvek naprave problem, zar ne? Generalno – period sa dosta obaveza je pred vama, ali imate dovoljno snage da prionete punom parom na posao.

Novac

Obaveze vezane za kuću vam oduzimaju jedan veliki deo onoga što zarađujete. Ne pokušavajte da kalkulišete, ono što morate platiti – podmirite na vreme. Jači priliv u drugom delu ovog perioda.

Zdravlje

Osećate jači priliv energije i dobro se osećate. Ipak, i pripadnicima vašeg znaka se preporučuje oprez u saobraćaju.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!