Vodolija nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Iako će vas društvene obaveze ometati da se u potpunosti posvetite sebi ipak se vidi da lagano ulazite u period kada ćete mnogo više pažnje obraćati na to koliko je zdravo ono što konzumirate. Neka jedna od prvih promena bude to što ćete mnogo duže žvakati hranu i na taj način smanjiti pritisak i opterećenje na želudac. Takođe, pokušajte da više u ishranu uvedete namirnice od celog zrna žitarica.

Ljubav

Neko krhko i kratkotrajno primirje trenutno vlada između vas i emotivnog ili bračnog partnera. Međutim, svaka sitnica je dovoljna da vas ili drugu stranu izbaci iz takta i dovede do rasprava. Ako želite da mirno stanje potraje, mislim da ćete oboje morati da uložite mnogo više nego što trenutno dajete jedno drugom. Partner pokušava da vam nabaci osećaj krivice za neke situacije iz prošlosti. Ne nasedajte na ovo, ne pravdajte se, prošlost je nešto što treba ostaviti iza sebe. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, neko vam pomera pamet i tu osobu uopšte ne možete da ukopčate. Taman ste pomislili da sve ide kako treba a odjednom vam se nameću situacije u kojima ne možete da se snađete. Druga osoba se čas pojavljuje, čas povlači, čas insistira na susretu i komunikaciji… a u drugom trenutku nestaje…

Posao

Ne, definitivno vi niste krivi za trenutnu zbrku na poslu i nema potrebe da se osećate loše. To što su drugi napravili problem, pa sada pokušavaju da to „prebace“ na vas – nije vaša stvar. Nema potrebe da padate u vatru i da se pravdate – lepo ispostavite dokaze na sto i molim lepo. Pa nek se vidi ko je radio, a ko je grešio. To što osećate užasnu potrebu da promenite nešto, može biti i dobro i loše. Ako želite da pređete na drugi posao, makar se dobro raspitajte gde idete i da li je to bolje od trenutnog ili ne. Sada baš i nije vreme za impulsivnost. Imam osećaj da biste se mogli kajati zbog toga.

Novac

Glavobolju vam zadaju finansijske obaveze i troškovi. Kako god okrenuli i koliko god zaradili – uvek nekako ispada da morate potrošiti sve do poslednje pare i još se dodatno zadužiti. Jedini savet koji mogu da vam dam jeste da u ovom trenutku zaista ne uzimate ono što vam nije neophodno.

Zdravlje

Stomak, problemi sa urinarnim infekcijama, promenljiv pritisak i na sve to – povremeni bolovi u kičmi ili reuma. Cela jedna paleta tegoba koje vas opterećuju u manjoj ili većoj meri.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!