Ovan nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Tranzit vašeg vladara Marsa kroz znak Lava doneće vam da više razmišljate o ljubavi, provodu i zabavi nego o hrani. Čak ćete uspeti da se rešite nekih „viškova“ koji su se ko zna kako zalepili za vas…U ovom periodu jedete probrano, najbolje ono što sami pripremite. Mali, ali visokokvalitetni obroci i sve zaliveno letnjim, slatkastim vinima…

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Mars, ušao je u znak Lava i vaše polje ljubavi gde se već nalaze u tranzitu Sunce i retrogradna Venera. Generalno je za emotivne odnose ovo izuzetno značajan period, sa posebnim osvrtom na drugi deo nedelje. Naime, 14.-og avgusta imamo Mlad Mesec u vašem polju ljubavi i odmah u toku sutrašnjeg dana konjukciju Sunca i Venere. U ovom momentu sve govori o pojavama novih, velikih ljubavi u vašem životu ili drastičnoj promeni postojećih odnosa. Iskoristite ove prilike koje vam se pružaju i zagrabite komad sreće za vas. Neke šanse će se ponoviti, ali sada neće biti blokirajućeg uticaja koji je postojao u prethodnom periodu. Dobra prilika i za one u vezama i braku da srede svoje odnose.

Posao

Ne samo da ćete se vi osećati potpuno drugačije nego do sada, bićete energičniji, pokretniji, ažurniji i mnogo više spremni za akciju (doduše, biće i onih koji će ove dane iskoristiti za opuštanje na godišnjem odmoru) nego vam i planetarne okolnosti idu na ruku. U vaše polje odgovornosti, obaveza, poslovne svakodnevice, posle dvanaest godina ulazi tranzitni Jupiter i u njemu će boraviti u narednih godinu dana. Možda on donosi rad bez pompe i velikih drastičnih zaokreta, ali nudi formu sigurnosti i stabilnosti.

Novac

Ne uplićite se ni u kakve mahinacije i ne pokušavajte da na brzu ruku zaradite novac, jer će malom broju Ovnova to zaista i poći za rukom. Ostali mogu pretrpeti samo gubitak. Novac od ranije odrađenih poslova stiže, za sada se zadovoljite time…

Zdravlje

Jedina opasnost u ovom periodu može doći od nekvalitetne ili pokvarene hrane. Moguća su trovanja, ali sada izbegavajte i konzumiranje preteranih količina alkohola i ne uzimajte lekove na svoju ruku. Postoje osobe koje su zadužene da propišu šta vam je potrebno. Osetljiv želudac i probavni sistem.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!