Jarac nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Iako u poslednje vreme osećate tegobe u stomačnom delu i shvatili ste da imate problema sa varenjem određenih namirnica, i dalje odugovlačite sa nekim zdravijim režimom ishrane. Ne postoji bolje vreme za početak od ovog, pa makar da uvedete neke promene – na primer – obroci u određeno vreme. U međuvremenu smanjite unos testa i masti.

Ljubav

Mlad Mesec je tokom ove sedmice u vašem polju promena, kriza, strasti. Očigledno je da su neke stvari i ponašanja zreli za menjanje i od ovog perioda će vam to biti olakšano. Sa emotivnim ili bračnim partnerom je potrebno veliko usklađivanje, a pitanje je da li ste vi u ovom trenutku baš raspoloženi za to. Moram da upozorim da neki odnosi već izvesno vreme jesu u periodu krize i da bi trebalo obratiti pažnju na to šta ćete i kako ćete dalje. Nemojte posle da se kajete zato što ništa niste učinili onda kada ste to mogli. Slobodnima sledi jedan jak, erotski susret u drugom delu sedmice. Ovo neće ostati samo na jednom burnom trenutku, postoje šanse da se vaša priča u narednom periodu i nastavi.

Posao

Jupiter ove sedmice ulazi u vaše polje planova, inostranstva, ekspanzije. Njegov tranzit će vam jako odgovarati jer baca lep aspekt na vaš znak. U narednom periodu od godinu dana imate šansu za svoje promovisanje i učvršćivanje na poslu, ali i za neke neophodne promene. Ove sedmice konkretno vodite računa o dogovorima koje sklapate, dobro razmotrite ono što vam je ponuđeno i ne zalećite se. Budite jako oprezni po pitanju nekih finansijskih ulaganja. Nigde se ne žurite i ne očekujte uspeh i ostvarenje preko noći.

Novac

Ove sedmice možete očekivati jedan dobar priliv, ali je on više nego verovatno vezan za posao koji je već odavno odrađen i sada dolazi na naplatu. Dobra saradnja sa bankama i finansijskim ustanovama pa možete uzeti kredit ukoliko ste tako nešto planirali.

Zdravlje

Nemojte samo vi da budete jedan od onih koji će uspeti tokom leta da se prehlade. Nešto vam imunitet škripi u poslednje vreme, pa su čak i ovakve banalnosti moguće. Mogli biste malo i da ograničite vašu pomamu za slatkišima.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!