Blizanci nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Prilično ste zadovoljni svojim izgledom i nema potrebe da se uzdržavate od omiljenih namirnica. Nekim Blizancima i sekiracija oko ljubavi pomaže da održavaju vitku liniju. No, šalu na stranu, u ovom periodu vam najviše prija povrće u što većim količinama i sigurna sam da će mnogi eksperimentisati sa raznovrsnim salatama u kombinaciji sa pastom i grilovanim mesom.

Ljubav

Ulazak Jupitera u vaše polje doma i porodice Blizancima otvara jedan period u trajanju od godinu dana kada će posvećenost ovom životnom segmentu biti velika. No, trenutno ovde imate prilično velikih problema. Čini mi se da su pojedini izgubili veru u to da će odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom ikada proći nestabilni period koji već neko duže vreme traje. U ovom trenutku ni sami niste sigurni šta želite i zato nemojte donositi odluke niti povlačiti ishitrene poteze. Partner pokušava da vam se prilagodi ali vi to ne smatrate dovoljnim. Što se slobodnih tiče, imate priliku za jedan izuzetno zanimljiv susret. Samo, nemojte previše rano „poleteti“ i odmah početi da gradite nerealne maštarije u svojoj glavi…

Posao

Privatnicima itekako odgovara ulazak Jupitera u znak Device i polje privatnog biznisa. Generalno, ovo je odličan period za pokretanje novih ugovora i saradnji. U prvom delu sedmice budite malo obazriviji jer je vladar vašeg znaka, Merkur, u dosta nepovoljnim aspektima pa možete sami sebi natovariti probleme slabom koncentracijom i zaboravnošću. Vodite računa o papirologiji i ne ostavljajte poslove „za sutra“ jer će se pokazati da su morali biti završeni na vreme. Bitne vesti o novom poslu u drugom delu nedelje, dobre vesti i nezaposlenima.

Novac

Iako je vaš apetit za trošenje u ovoj nedelji dosta jak, ipak uspevate da se uskladite. Sposobni ste da odredite prioritete i sigurno je da ćete prvo imati na umu svoje obaveze, pa tek onda ostalo.

Zdravlje

Vodite računa gde idete, a posebnu pažnju obratite u saobraćaju. Ne sedajte za volan premoreni ili pod uticajem alkohola i izbegavajte noćnu vožnju. Generalno – dobro ste.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!