Lav nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Izuzetno dobro raspoloženje, želja da se družite i provodite vreme sa dragim osobama. Najviše će vam odgovarati okupljanja sa prijateljima, dobar i bogat roštilj, gomila salata i priloga od barenog povrća. Doduše, sada su vam oči malo više „gladne“ i teško ćete imati meru. Problem vam mogu predstavljati i slatkiši, jer voće sada zaobilazite u širokom luku…

Ljubav

U partnerskim odnosima je potrebno malo dobre volje i ništa više. Ne komplikujte stvari izvlačeći neke gluposti iz prošlosti ponovo na dnevni red. Zaboravite ono što je bilo. Mlad Mesec u vašem znaku vam daje priliku za promenu koja vam je toliko potrebna. Promenite sebe da biste promenili okolnosti u vezi ili braku. Nije vreme za svađe već za lepe razgovore i da se ljubavi ponovo da prioritet. Slobodne Lavove neko obasipa pažnjom, slatkim rečima i sitnim poklonima. Moguće je da ste ovu osobu već odbili ranije, ali ona ne odustaje tako lako od vas. Zašto sebi ne date priliku i ne pokušate? Možda budete iznenađeni koliko ćete se dobro uklopiti…

Posao

Ono što vam odgovara jeste ulazak Jupitera u polje posla i zarada. Ono što vam ne odgovara, bar u prvom delu sedmice, jeste napet aspekt Neptuna i vladara polja posla, Merkura. Ne dopadaju vam se neke promene koje su uvedene u vašu poslovnu svakodnevicu i teško im se prilagođavate. Pojedini Lavovi čak mogu smatrati da su na neki način prevareni ili oštećeni u ovom postupku. Šansa za nov posao postaje ponovo aktuelna u drugom delu nedelje a tada vam ide i jedan ozbiljan razgovor na kome će okolnosti biti na vašoj strani i gde možete impresionirati svojim stavovima, načinom razmišljanja, iskustvom i znanjem.

Novac

Troškovi i dalje dosta veliki, a ukoliko ste u prethodnom periodu „zaboravili“ na neke svoje obaveze, stiže vam podsećanje u vidu opomene. Drugi deo sedmice dobar za prilive od ugovora i naplatu potraživanja od ranije.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam toliko potrebnu želju za pokretom. U poslednje vreme ste se suviše usedeli, suviše bili statični – a sada imate priliku da kroz šetnju, rekreaciju, pojačanu fizičku aktivnost otklonite neke zdravstvene tegobe i da se bolje osećate.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!