Vaga nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Imali biste vi mere kada je hrana u pitanju samo da nije tih proslava i slavlja na koje kao da vas svaki drugi dan zovu… A tamo… baš sve ono što vi volite i čemu ne možete da odolite. Sigurno je da ćete morati da probate samo zalogaj od svega (bar je to bila vaša prvobitna namera) ali će se taj jedan zalogaj brzo pretvoriti u dva, pa u tri… vidim da vam se u nekom skorijem periodu opet smeši dijeta…

Ljubav

Koji god da je vaš emotivni status, u ovu sedmicu ulazite prilično razočarani. Ukoliko ste u partnerskom odnosu ili braku ne vidite nikakva poboljšanja u svojoj vezi, niti način na koji biste mogli uticati da se bilo šta popravi. Osim toga, moguće je da su neke pričice o partneru stigle do vaših ušiju, što vas je samo dodatno onespokojilo. Nemojte trenutno obraćati pažnju na rekla-kazala varijante, jer je pitanje koliko je od svega toga istina…i da li je uopšte ima. Pravi savet od prijatelja može vam pomoći da u drugom delu nedelje nađete neko kompromisno rešenje sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni osećate se nevoljeno jer osoba koja vas interesuje ne pokazuje zanimanje za vas. Ne padajte u dubiozu – stvari će tek početi da se dešavaju na pravi način…

Posao

Vaši planovi se ne odvijaju onako kako ste očekivali a čini vam se da u kolegama imate jaku konkurenciju koja vas sputava da ostvarite ono što ste namerili. U prvim danima sedmice možete biti uskraćeni za neke bitne informacije, ili će kolege „propustiti“ da vam prenesu neke nove instrukcije vezane za vaš posao. Ne brinite se i ne besnite, sve će doći na svoje mesto. U drugom delu nedelje imate itekako dobre šanse da pokažete od kakvog ste materijala sazdani. Sledi velika pomoć i podrška od osobe od autoriteta.

Novac

Prilivi su samo malo krenuli na bolje i vi ste se već opustili… Još uvek niste izašli iz teškog finansijskog perioda, pa se nemojte tek tako razbacivati parama. Neke stvari mogu da sačekaju i bolje vreme.

Zdravlje

Na stranu estetika, višak kilograma već počinje ozbiljno da opterećuje krvne sudove i kičmu. Pojedinima otvorena mogućnost i za probleme sa šećerom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!