Devica nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Neko bi rekao da jedete kao ptičica ove sedmice, ali to nije istina. Jedete taman onoliko koliko vam je dovoljno da se osećate dobro. Jedinu će vam slabost predstavljati slatkiši, kojima zaista ne možete da odolite. Ali ne bilo kakve poslastice – u društvu osobe koja vam je draga prepustićete se čokoladnim uživancijama. Što više krema i šlaga – to bolje…

Ljubav

Neka ponašanja emotivnog ili bračnog partnera su vas zbunila i izbacila iz ravnoteže. Niste sigurni šta vam je činiti u trenutnoj situaciji. Ne preterujte sa analiziranjem onoga što se dogodilo, jer ćete se samo sve više uplitati u razmišljanja i konstruisanja koja možda nemaju veze sa istinom. Drugi deo nedelje će razjasniti stvari pa ćete verovatno uvideti da ste strepeli bez razloga. Oni koji su slobodni su se upetljali u neku priču gde se još uvek ništa konkretno nije desilo, ali osećate da vas druga strana neodoljivo privlači. Ova osoba vam se sve intenzivnije provlači kroz misli, iako smatrate da bi vam pokretanje odnosa samo donelo problem. U pitanju je nešto što bi moralo biti tajnog tipa a sada ne znate da li možete da se borite sa tim.

Posao

Posle dvanaest godina Jupiter ulazi u vaše polje ličnosti. Pred vama se otvara vreme u kojem ćete moći da istaknete sebe i oformite neke jake poslovne saradnje. Početkom ove nedelje međutim, imate problem sa saradnicima, smatrate da neki dogovori nisu ispoštovani ili da je vaša uloga u njima nepriznata ili znatno umanjena. Sve ovo se u drugom delu sedmice može postaviti na svoje mesto, kada vam sledi jedan jak poslovni kontakt i dogovor. Obim posla koji je dosta veliki vas trenutno opterećuje ali uspevate da završite bez probijanja rokova.

Novac

Ne može se reći da ste nezadovoljni trenutnom finansijskom situacijom, obzirom na sve troškove koje ste imali u prethodnom periodu. Sve ste nekako uspeli da uklopite, čak i da odvojite izvesnu sumu novca za odmor ili letovanje.

Zdravlje

U prvom delu sedmice moguće vrtoglavice i problem sa krvnim pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!