Strelac nedeljni horoskop od 10. do 16.08.2015.

Vaš vladar ulazi u znak Device tokom ove sedmice i hteli – ne hteli u narednom periodu ćete morati da vodite računa o tome kako i šta jedete. Pred vama je period od godinu dana kada možete izbaciti neke štetne navike iz ishrane i dovesti svoje telo u sklad. Tokom ove sedmice su mogući češći problemi sa varenjem. Više manjih obroka i ne preterujte sa masnom hranom.

Ljubav

Definitivno vam nije jasno šta emotivni ili bračni partner sada hoće. Ponekad ga stvarno ne razumete. Vi (bar u svojoj glavi) dajete sve od sebe da se stvari srede i funkcionišu kako treba, ali druga strana non stop nešto izmišlja. A da malo sednete i razmislite da li je možda on/ona ipak u pravu? Doduše, od drugog dela nedelje će vam neke stvari biti jasnije. Bilo je dovoljno toliko malo vašeg truda da se kockice slože i da ponovo zavlada mir u vašim vezama….Što se slobodnih tiče, ako odete na odmor ili se makar na kratko maknete od svakodnevnih obaveza – primetićete koliko privlačite pažnju drugih. Suviše ste se učaurili i zaboravili da mislite na sebe i svoje zadovoljstvo.

Posao

Najbitnija stvar ove sedmice je prelazak Jupitera, vladara vašeg znaka, u Devicu i vaše polje karijere. Imate period od godinu dana pred sobom da radite na učvršćivanju ili poboljšanju svojih pozicija. U isto vreme imamo i Mlad Mesec u polju planova i inostranstva. Ono što ste zamislili sada ima dobre šanse za ostvarenje, podržan je rad sa državnim ustanovama, strancima, intelektualni rad. U prvom delu sedmice ne reagujte prenagljeno na informacije koje dobijete od strane poslovnih partnera. Ono što na prvi pogled izgleda kao nerešiv problem, jako će se brzo pokazati kao moguće za ostvariti i srediti.

Novac

Otkukaćete što morate da platite nešto što ste pokušavali da prolongirate. Nemojte praviti baš toliku dramu, sigurna sam da imate štek za koji niko ne zna…

Zdravlje

Ono što vam je podhitno neophodno je odmor. I tu nema šta da se priča. Ako nastavite ovim tempom, uskoro nećete biti ni za šta. Primetićete već ove sedmice da iscrpljenost uzima danak i da pravite greške.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!