BIK – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

Pun Mesec u vašem znaku početkom ove sedmice doneće vam pojačanu želju da sva čula uživaju – potrudićete se da se na vašem stolu nađu obroci koji će u isto vrem ebiti ukusni, ali ispunjavati I vaše estetske kriterijume. Moguće je da ćete osećati jaču želju za tradicionalnim jelima.

Ljubav

Prija vam nečija pažnja, ali trenutno ne izgledate kao da ste spremni tek tako da se prepustite flertovanju ili ulasku u emotivni odnos. Smatrate da je bolje da sačekate I da vidite u kom pravcu će se ova situacija razvijati. Ne želite da se ponadate, pa da se razočarate. Ako ste u emotivnom odnosu – sada prilično realno I racionalno sagledavate situaciju. Neke stvari kod voljene osobe vam se ne dopadaju, ali za sada ćete samo ćutati I posmatrati. Smatrate da partner suviše vremena odvaja za sebe, za svoje društvo, a da vama ne posvećuje dovoljno pažnje I truda.

Takođe, povremeno imate osećaj da njegova prijateljska “ćakulanja” I dopisivanja previše vuku ka flertovanju. Na samom početku sedmice ćete izneti deo svojih primedbi I nakon toga se povući. Sada je na drugoj strani red da pokaže koliko vas je ozbiljno shvatila.

Posao

Dok poslovni segment s jedne strane pokazuje velike znake napredovanja tokom ove sedmice, s druge biste ipak trebali da budete nešto oprezniji. Nije pravi trenutak da pokrećete nove dogovore ili da se uvlačite u partnerstva, jer trenutno ne možete sagledati stvari na pravi način, a moguće je I da vam nisu poznati svi detalji. Ako ostajete u utvrđenim okvirima poslovanja I bavite se proširenjem postojećih delatnosti, pred vama je više nego dobar period čijim ćete rezultatima biti izuzetno zadovoljni. Odlična komunikacija sa najbližim saradnicima. Velika podrška stoji I od strane šefova.

Novac

Nepovoljna finansijska situacija. Nije vreme da razbacujete novac. Izbegavajte da ulažete veće sume novca, koliko god vam neki poslovi izgledali isplativo.

Zdravlje

Naročito će kod starije populacije biti aktivirane hronične tegobe. Mogućnosti za probleme sa kičmom, zglobovima. Reuma.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!