ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

Uspete vi tako s vremena na vreme da povučete ručnu kočnicu I malo sebe ograničite po pitanju hrane. Ipak, evidentno je da tokom ovog perioda nemate kontrolu na duži rok I obavezno “popustite” pred nekim zalogajima kojima jednostavno – ne možete da odolite.

Ljubav

Ako ste slobodni I usamljeni, neko vas na kratko može “podići” I učiniti da vam srce zalupa brže. Moguće je da će se ova osoba pojaviti preko poslovnog segmenta I evidentno je da biste u prvom trenutku bili obuzeti dešavanjima. Ipak, kao da ona neće ispuniti sve vaše kriterijume, ili će se situacija jednostavno “razvodniti” I moglo bi da se desi da vrlo brzo vaše interesovanje splasne u potpunosti. U suštini, vi trenutno ne znate ni šta želite. Možda je najbolje da onda budete posvećeni sebi, svojim prijateljima.,..a da ljubav ostavite za neko drugo vreme.

Odnos prema emotivnom ili bračnom partneru je trenutno u potpunosti promenljiv. Vi jeste opušteniji nego inače, ali ni vi ni voljena osoba ne uspevate suštinski da se povežete. Pošto su strasti jače nego inače, možda ćete kroz ovaj segment konačno doći do bliskosti…

Posao

Polje posla je tokom ove sedmice nepovoljnije postavljeno nego inače. Bilo bi dobro da budete oprezniji, jer su moguće I vaše greške, ali možete na neki način biti I obmanuti ili prevareni od strane saradnika ili najbližih kolega. Doduše, to će biti malo teže u ovom momentu, pošto je vaša intuicija uključena u svakom trenutku, ali zlu ne trebalo – bolje da budete upozoreni. Moguće je da ćete biti I razočarani postupcima nekih osoba na koje ste računali. Bolje je da se to dogodi sada nego u nekom drugom periodu, kada bi nanelo mnogo više štete. Nove saradnje sada mogu biti dosta uspešne, ali se potrudite da ugovori budu jasni, konkretni….i potpisani I sa vaše I sa druge strane.

Novac

Ne igrajte se sa novcem tokom ove sedmice. Mogućnosti gubitaka, krađe, neisplativo što se ulaganja tiče. Prilivi su dobri, ali vi povremeno nemate meru kada je trošenje u pitanju.

Zdravlje

Blaži zdravstveni pad u prvom delu nedelje. Ipak, brz oporavak I vraćanje energije. Stariji neka povedu računa o načinu ishrane.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!