STRELAC – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

Mame vas sa svih strana dobri zalogaji. Čak I kada uspete sebe da koliko toliko ograničite, obavezno budete pozvani na neku proslavu, na neko veselje ili makar – na ručak ili večeru sa prijateljima. I ko u ovakvim uslovima može odoleti? Pa niko…..time ćete tešiti sami sebe.

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka su u periodu koji vam donosi da ste stalno u pokretu, okruženi pozitivnim I interesantnim ljudima. Vrlo često vam se otvaraju mogućnosti za neka druženja, za izlaske, za nova poznanstva. Nije ni čudo što u ovakvo podsticajnoj atmosferi vi teško da možete poželeti da se smirite, skrasite pored jedne osobe. “Virus” lakih kontakata I površnih flertova vas drži I dalje – pa ako je već tako, onda se makar prepustite dešavanjima I uživajte. Onima koji čeznu da se zaljube jako I žestoko, mogu samo da savetujem – budite još malo strpljivi.

U emotivnim vezama I bračnim zajednicama povremeno kod vas može biti prisutna ljubomora, posesivnost, ili neka forma zamišljenosti I preispitivanja odnosa u kome ste. Niste još uvek spremni da sa partnerom popričate otvoreno o situacijama koje vas muče I pritiskaju.

Posao

Ono što je najbitnije tokom ove sedmice jeste da se fokusirate na one obaveze I dogovore koji su vam prioritetni. Ovo napominjem zbog toga što vaša pažnja I organizovanost sada nisu na nivou, a vrlo naivno možete dozvoliti da vam drugi nabace gomilu svojih obaveza, pa ćete upasti u situaciju da ne znate ni šta sve morate uraditi, niti kako ćete naći dovoljno vremena za to. Ne letite I ne verujte baš svima koji vam prodaju priče o fenomenalnim novim poslovima I još boljoj zaradi – usmerite se na postojeće saradnje I pokušajte da tu dodatno proširite poslovanje. Biće teško odrediti šta od novih poslovnih ponuda zaista vredi, zato ne žurite sa odlukama.

Novac

Nestabilnost po pitanju finansija se znatno smanjila, ali to još uvek nije ono što vi priželjkujete. Bilo bi baš lepo kada biste više kontrolisali sebe kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Mnogo bolja zdravstvena situacija. I starija populacija se prilagodila promenljivom vremenu I hronične tegobe će biti znatno ublažene.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!