JARAC – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

Venera je ušla u vaš znak, donoseći vam bolje raspoloženje, veći optimizam….ali I mnogo jači apetit. U prethodnom periodu ste jeli više zato što ste se osećali loše, sada se osećate više nego dobro…I zato jedete više. Kako god okrenuli – izgleda mi da će Jarčevi da nabace koje kilce.

Ljubav

Niti vi niti emotivni ili bračni partner niste zadovoljni situacijom u svojim odnosima u ovom periodu. Voljena osoba je okrenuta nekim svojim, uglavnom poslovnim prioritetima, a vi…..vi uporno vrtite neke filmove u glavi, razmišljate, odlučujete “za” I “protiv”…..i uglavnom ne radite ništa da biste iole pokušali da popravite situaciju u vezi. Nekima od vas je druga osoba u glavi, u srcu I sigurno je da niste iskreni prema postojećem partneru. U kom će pravcu vaši odnosi ići, veliko je pitanje. Istina je samo da se ove sedmice neće dogoditi baš ništa – ni pozitivno ni negativno u vašoj vezi. Distanciranje se nastavlja istim tempom.

Dragi slobodni Jarčevi, Venera je ušla u vaše polje ličnosti, sigurno je da se osećate bolje nego u prethodnom periodu I možda je zaista vreme da se malo osvrnete oko sebe I konačno primetite da postoje osobe koje bi rado želele da budu u vašem društvu I bolje vas upoznaju. Prilika za emotivni pokret je tu, još samo ostaje da vi sami sebi date šansu da malo uživate.

Posao

Informacije koje dolaze do vas tokom ove sedmice unose vam zabunu I niste sigurni kome možete verovati. Možda ni vi sami ne znate šta da uradite po nekim pitanjima I uglavnom se vrtite u krug, pokušavajući da razlučite šta to ne radite kako treba, pa nikako da ostvarite prave rezultate. Neke ponude ćete dobiti, ali ste I sami neodlučni da li da ih prihvatite ili ne. Moguća su velika obećanja od strane drugih, na koje nećete znati da li možete da se oslonite. Kada sve saberemo I oduzmemo, možda bi najbolje bilo da se usmerite na tekuće obaveze, jer ćete I sa njima imati manjih problema. U suštini, kao da ste upali u neki procep – sve ide toliko polako da već počinjete da gubite I poslednje mrve strpljenja.

Novac

Nezadovoljstvo prilivima. Suviše je to sve malo, suviše neredovno, a vama je sada potrebna stabilnost. Pokušaćete da popravite finansije kroz dodatni posao.

Zdravlje

Jači imunitet I bolja zdravstvena situacija. Ipak, nemojte dozvoliti sebi da se previše opustite. Kod starijih – problemi sa grlom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!