LAV – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

Dokle god je vladar vašeg znaka, Sunce, u vašem polju doma I znaku Škorpije – više će vam odgovarati da se zavučete u kuću I uživate, da se svi hedonistički apetiti probude kod vas. Obratite pažnju na kvalitet I ispravnost namirnica koje unosite – stoje mogućnosti da pokvarite stomak.

Ljubav

Jedna osoba preko vašeg poslovnog segmenta sve češće se “mota” oko vas pokušavajući da vam skrene pažnju na sebe. Za sada vam je ovo sve vrlo simpatično I ne možete poreći da ste donekle zainteresovani, ali trenutno nećet povlačiti neke konkretnije poteze. Pustićete da se komunikacija polako razvija, pa dokle vas dovede…..moguće je da kod vas još uvek postoji određena nesigurnost zbog prošlih emotivnih iskustava, pa želite da sebi date dovoljno vremena pre nego što se upustite u nešto novo.

U emotivnim I bračnim relacijama ni ove nedelje se ne vidi neko korenitije popravljanje situacije sa partnerom. Šta više – napetosti od polovine nedelje mogu biti u porastu, naročito ako na dnevni red dođu pitanja poverenja I vernosti između vas dvoje. Trebali bi da pokušate da otvoreno razgovarate.

Posao

Zanimljiva poslovna ponuda može stići do vas tokom ove sedmice. Ipak, malo je verovatno da ćete odmah biti spremni na odluku. Istina je da vas trenutna poslovna situacija donekle muči I opterećuje, ali kao da još uvek niste spremni da napravite neki konkretniji potez. Čvrsto se držite nekih ustaljenih obrazaca poslovanja, iako vidite da oni ne daju rezultate koji su vam potrebni. Za sada najbolje funkcionišete što se nekih redovnih obaveza I saradnji tiče. Povećanje obima posla onima koji rade u sektoru usluga I koji su vezani za inostranstvo, pravosuđe, državne organe I institucije.

Novac

Bolji prilivi, ali to neće u većoj meri popraviti vašu finansijsku situaciju, jer trenutno imate jake troškove. I vi se povremeno ponašate neodgovorno kada je novac u pitanju.

Zdravlje

Iako je aktivirana blaža zdravstvena problematika, starija populacija Lavova bi trebala da više povede računa o svom imunitetu.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!