DEVICA – nedeljni horoskop od 14. do 20.11.2016.

Naglašeno polje doma govori da će Device ovu sedmicu ipak najviše uživati u domaćoj kuhinji. Još ako su tu mama ili baka koje mogu da vas obraduju nekim receptima I zalogajima koji imaju ukus I miris detinjstva – pa nema nikog srećnijeg od vas. Uživajte I opustite se u ovoj sedmici.

Ljubav

Ni vi sami ne znate šta da uradite po pitanju jedne osobe. S jedne strane – izuzetno vas privlači I ne možete da poreknete da vam komunikacija I susreti sa njom unose pozitivnu notu I čine vas ustreptalim I srećnim. S druge strane – kočite celu situaciju I nikako da dozvolite sebi da pređete neke granice. Moguće je da postoje određene otežavajuće okolnosti da bi se ova veza pokrenula. Ipak, želja I potreba su trenutno suviše jaki, pa je više nego izvesno da ćete se ipak odlučiti na pokret do kraja sedmice.

Ako ste u emotivnom ili bračnom odnosu povremeno vas muče sumnja I ljubomora prema voljenoj osobi. Što više razmišljate o nekim njenim postupcima ili rečima, sve više ste ubeđeni da ste u pravu I da ona nešto krije od vas. Nemojte mučiti sebe, najbolje je da otvoreno iznesete neke stvari na dnevni red.

Posao

Nije vam jasno šta to radite pogrešno. Taman napravite neki dogovor ili vidite da se stvari u poslovnom segmentu pokreću na bolje, a onda dođe do zastoja, do odlaganja….Ove će vam sedmice trebati mnogo organizovanosti, fokusiranosti, truda da biste izašli iz začaranog kruga. Kolega ili neko sa kim duže sarađujete može vam ukazati na greške ili propuste I trebali bi da ga shvatite ozbiljno I usvojite ovu kritiku, jer je izrečena u potpunoj dobronamernosti. Ako želite da otpočnete novi projekat ili se upustite u novu saradnju, budite oprezniji nego inače. Moguće je da ne raspolažete pravim informacijama.

Novac

Prilivi su redovni, čak jači nego inače. Mogućnost zarade I kroz dodatne poslove. Ono o čemu ne vodite računa su troškovi. Povremeno ne možete da obuzdate sebe.

Zdravlje

Mars u vašem znaku može biti vrlo nezgodan, jer očas posla možete od potpuno solidne zdravstvene situacije “upasti” u period jakih prehlada ili viroza. Više vodite računa o sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!